ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ. Κούνεβα: «Η ελληνική Δικαιοσύνη κινήθηκε με ταχείς ρυθμούς και ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου για άνοιγμα του φακέλου μου»

Κ. Κούνεβα: «Η ελληνική Δικαιοσύνη κινήθηκε με ταχείς ρυθμούς και ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου για άνοιγμα του φακέλου μου»

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα έκανε την παρακάτω δήλωση μεαφορμή την κλήση της από τις ανακριτικές αρχές για «κατ’ αντιπαράσταση» εξέταση ενός συλληφθέντα για άλλη επίθεση με οξύ, και το άνοιγμα εκ νέου της υπόθεσης της δικής της επίθεσης το 2008. 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
«Δέκα σχεδόν χρόνια μετά τη μαφιόζικη επίθεση σε βάρος μου με οξύ, κι ενώ η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη, για πρώτη φορά η ελληνική δικαιοσύνη κινήθηκε με ταχείς ρυθμούς και ανταποκρίθηκε στο αίτημά μου για άνοιγμα του φακέλου. 

Με αφορμή την τυχαία σύλληψη υπόπτου για επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον δικηγόρου, που πραγματοποιήθηκε με παρόμοιο τρόπο ένα χρόνο πριν την επίθεση σ’ εμένα, και σύμφωνα με την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, οι αρχές «άνοιξαν τον φάκελο» και ερεύνησαν τη σχέση του υπόπτου με την εναντίον μου επίθεση το 2008. 

Στα πλαίσια αυτά κλήθηκα από την αρμόδια ανακρίτρια να αναγνωρίσω εάν ο ύποπτος είναι το άτομο που μου επιτέθηκε με καυστικό υγρό. Στην «κατ’ αντιπαράσταση εξέταση» δεν αναγνώρισα στον συλληφθέντα τον δράστη της εναντίον μου επίθεσης, που προκάλεσε το βαρύτατο τραυματισμό μου το 2008.

Ωστόσο, επειδή η αρχική έρευνα για να βρεθεί  ο φυσικός και ο ηθικός αυτουργός  της επίθεσης, είχε πολλά κενά και παραλείψεις, καθώς και λάθος προσανατολισμό, αγνοώντας  τις άθλιες εργασιακές συνθήκες και τις συγκρούσεις με τους εργολάβους καθαριότητας, ελπίζω ότι αυτή τη φορά η δικαιοσύνη θα διατηρήσει το φάκελο ανοικτό και θα αντιμετωπίσει έστω και τώρα αυτά τα κενά, με μια νέα σε βάθος έρευνα. 

Εύχομαι να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον το οποίο επέδειξε η ανακριτική αρχή, για τη συστηματική και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης. Δεν αφορά πια μόνο εμένα, αλλά κάθε εργαζόμενο, κάθε άνθρωπο που είναι εκτεθειμένος στη δράση σκοτεινών κυκλωμάτων που εκτελούν συμβόλαια εξόντωσης και φίμωσης. Δυστυχώς, ακόμη και πρόσφατα ακούσαμε φοβερές καταγγελίες για μπράβους οι οποίοι για λογαριασμό εργοδοτών τρομοκρατούν εργαζόμενους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του 2016 συνελήφθη βάσει εντάλματος καταζητούμενος για επίθεση με οξύ εναντίον δικηγόρου το 2007. Ο ύποπτος αναγνωρίστηκε από τον δικηγόρο και, με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, η κυρία Κούνεβα κατέθεσε αίτημα μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου της να ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσής της και να γίνει διαδικασία αναγνώρισης του συλληφθέντος και από την ίδια, ώστε να διευκρινιστεί εάν ήταν ο ίδιος δράστης και της εναντίον της επίθεσης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.