ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μετά τον Μπαλαούρα έμμεση «ομολογία» του Τ.Μηταφίδη ότι έλαβε κι εκείνος την «13η σύνταξη»

Μετά τον Μπαλαούρα έμμεση «ομολογία» του Τ.Μηταφίδη ότι έλαβε κι εκείνος την «13η σύνταξη»

Την «θύελλα» αντιδράσεων που έχει ξεσηκωθεί, με αφορμή την κατάθεση του έκτακτου βοηθήματος της κυβέρνησης και σε βουλευτές, όπως ο Μάκης Μπαλαούρας, σχολίασε σε συνέντευξή του ο, επίσης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Στην ουσία, χρησιμοποιώντας α’ πληθυντικό πρόσωπο, ο κ. Μηταφίδης «ομολόγησε» ότι είναι και ο ίδιος ένας εκ των βουλευτών που έλαβαν το βοήθημα. «Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος, που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί, ας ψάξουν να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο.

Παράλληλα, τόνισε πως «δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας» και υπογράμμισε πως, «επειδή το κριτήριο δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και ηθικό, σε όσων τους λογαριασμούς μπήκε το βοήθημα, φορτωνόμαστε και ιδιοτέλεια».

Τέλος, κάλεσε την  αξιωματική αντιπολίτευση: «Ας μας πουν για τα λεφτά που πήγαν στα νησιά της Καραϊβικής».

Παράλληλα, 20 με 25 βουλευτές ακόμα ενδέχεται, όπως αποκάλυψε σήμερα στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Μητρόπουλος, να έχουν λάβει την εφάπαξ 13η σύνταξη, που δόθηκε τον Δεκέμβριο στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι γύρω στους 20 με 25 βουλευτές εν ενεργεία που έχουν πάρει σύνταξη, που μπορεί να το έχουν πάρει… δεν φταίνε όμως» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μητρόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.