ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ. Αλεξιάδης: «Δεν είναι επιλογή μας η πολιτική που ακολουθούμε»

Τ. Αλεξιάδης: «Δεν είναι επιλογή μας η πολιτική που ακολουθούμε»

«Τις αναγκαιότητες που μας οδήγησαν από αυτά που λέγαμε το 2015 να κάνουμε κάτι διαφορετικό τις έχουμε εξηγήσει με πλήρη πολιτική επάρκεια», δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Και ακριβώς επειδή δεν κρυβόμαστε ούτε στη Βουλή, ούτε στο Μαξίμου, τον Σεπτέμβριο του 2015 πήγαμε με τη συμφωνία συγκεκριμένη στον ελληνικό λαό και είπαμε «αυτό καταφέραμε να κάνουμε μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση και θέλουμε την έγκρισή σου. Άρα, να μην καταφεύγουμε σε μεταφυσικά διλήμματα. Ο ελληνικός λαός ψήφισε το 2015 ξέροντας τι είχαμε αποδεχθεί. Δεν ήταν πολιτική επιλογή μας εκείνο», προσέθεσε ο κύριος Αλεξιάδης και τόνισε: «Εμείς δεν κάνουμε όσα κάνουμε από πολιτική επιλογή, τα κάνουμε μέσα από μία πολιτική αναγκαιότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για τα προβλήματα που προκύπτουν με τον ΕΦΚΑ, ο κ. Αλεξιάδης σχολίασε: «Υπάρχουν προβλήματα γιατί έγινε μετάβαση από ένα σύστημα σε ένα άλλο. Αλλά να δούμε το δάσος. Το δάσος είναι ότι κάναμε μία μεγάλη αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα» και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο ζήτημα της υστέρησης εσόδων: «Δυστυχώς, η φορολογική μας πολιτική είναι ζήτημα πιέσεων που δεχόμαστε από τους Θεσμούς και δεν είναι αποτέλεσμα πολιτικής επιλογής . Δεν είναι πολιτική μας επιλογή να αυξάνουμε τους φόρους στα τσιγάρα, τους φόρους στο κρασί και σε μία σειρά από άλλα προϊόντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.