Δείτε φωτογραφίες από την συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Οι casual εμφανίσεις των στελεχών

Δείτε φωτογραφίες από την συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Οι casual εμφανίσεις των στελεχών

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είχε έντονο casual dress code παρά την σοβαρότητα των αποφάσεων που λήφθηκαν και τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τα βλέμματα συγκέντρωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, που ακολουθώντας περισσότερο το dress code που προστάζει η ηλικία της και όχι η θέση της, επέλεξε ένα τζιν παντελόνι, ένα τιραντέ λευκό μπλουζάκι και ένα δερμάτινο μπουφάν. 

Ανάλογο ήταν και το ντύσιμο του κυβερνητικού εκπροσώπου, επίσης νεότατου Δημήτρη Τζανακόπουλου, που συνδύασε το τζιν του παντελόνι με δερμάτινο μπουφάν. 

Οταν δε οι δυο τους συναντήθηκαν έξω από τον χώρο της συνεδρίασης, τα φλας άστραψαν και η λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες τους τα έλεγε όλα: «Οι υπουργοί με τα δερμάτινα».

Η κυρία Αχτσιόγλου πάντως, αν και μία εκ των πρωταγωνιστών της διαπραγμάτευσης, επέλεξε να καθίσει μακριά από τις πρώτες σειρές και προτίμησε τα «ορεινά». Το ίδιο έκανε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Ο υπουργός Οικονομικών που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον όσα ειπώθηκαν στην Μάλτα, κάθισε δυο σειρές μπροστά τους, ενώ αντάλλαξαν γελαστοί μερικές κουβέντες «στα όρθια». 

Στην πρώτη σειρά, δίπλα στον πρωθυπουργό ήταν, ως συνήθως, ο στενός του συνεργάτης και υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, αλλά ανάμεσά τους αυτή τη φορά μπήκε ένα άλλο πρόσωπο. Δεν ήταν άλλος από τον Χρήστο Σπίρτζη, τον υπουργό Μεταφορών που αυτή την περίοδο εγκαινιάζει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας, που μετά από πολλά χρόνια έργων είναι έτοιμοι. 

Κοντά τους και η Ρένα Δούρου, η περιφερειάρχης Αττικής που κρατούσε στα χέρια της ένα κλαράκι με άνθη, πορτοκαλιάς. 

Πολλές φορές τα «διάσημα» πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε να χαμογελάσουν προς την κάμερα είτε κάποιου φωτογράφου είτε προς το κινητό κάποιου συντρόφου, που ήθελε ως φαίνεται ένα αναμνηστικό της συνεδρίασης. 

Χαρακτηριστική της χαλαρής ατμόσφαιρας που επικράτησε γενικά, παρά τις επί μέρους διαφωνίες, είναι και η ατάκα του Αλέξη Τσίπρα προς τον Μάκη Μπαλαούρα, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε την «13η σύνταξη». «Δώσε πίσω τα λεφτά, εσύ φταις που χρεοκόπησε η χώρα», είπε γελώντας ο πρωθυπουργός. 

Δείτε φωτογραφίες 

Ξεχώρισε η υπουργός Εργασίας με το λευκό μπλουζάκι

Μετά τις Βρυξέλλες Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος τώρα τα λένε και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Πάντα υπάρχει ώρα και για μια selfie

Απαραίτητο ανάγνωσμα η Αυγή σε μια Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Με δερμάτινο μπουφάν και χαλαρό λουκ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Ο Νίκος Βούτσης διαβάζει το ΒΗΜΑ

Χαμογελαστός ο Αλέξης Τσίπρας πριν την ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Η Αυγή «πρωταγωνιστεί» και στις πίσω σειρές της ΚΕ

Παρών και ο Νίκος Φίλης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.