ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ξαναχτυπούν» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταφορά του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους (φωτό, βίντεο)

«Ξαναχτυπούν» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταφορά του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους (φωτό, βίντεο)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Για μια ακόμη φορά η μεταφορά του Αγίου Φωτός έγινε στόχος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των απόψεών τους περί υπερβολής της μεταφοράς του με τιμές αρχηγού κράτους αδιαφορώντας για πίστη των Ελλήνων και την κατάνυξη των Αγίων αυτών Ημερών του Πάσχα.

Ο Κώστας Μπάρκας καλεσμένος σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν θέλετε την άποψή μου το να μεταφέρεται με τιμές αρχηγού κράτους είναι υπερβολικό. Σέβομαι πολύ το θρησκευτικό αίσθημα του καθενός. Εγώ κατάγομαι από οικογένεια παππάδων, ήμουν παππαδάκι μικρός».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βεβαίως θα πρέπει να έρχεται με τις ανάλογες τιμές, δηλαδή οι καθολικοί το μεταφέρουν με τιμές αρχηγού κράτους;».

Ο Κώστας Μπάρκας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.