ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Μπγιάλας: «Το μνημόνιο θα τελειώσει μια δύσκολη περίοδο που δεν δημιουργήσαμε εμείς»

Χ.Μπγιάλας: «Το μνημόνιο θα τελειώσει μια δύσκολη περίοδο που δεν δημιουργήσαμε εμείς»

Με τοποθέτησή του, από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στα Γρεβενά, Χρήστος Μπγιάλας, είπε, μεταξύ άλλων, το μνημόνιο θα τελειώσει μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Μία περίοδο που δεν τη δημιουργήσαμε εμείς, είπε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, επιχειρώντας να κάνει το άσπρο μαύρο, ο κ. Μπγιάλας, έβαλε στη θέση τους, όσους μιλούν για τέσσερα διαφορετικά μνημόνια, τονίζοντας πως τα μνημόνια είναι δύο… Ένα αυτό της συνθήκης του Μάαστριχτ και ένα αυτό που υπέγραψε ο Γιώργος Παπανδρέου, με το πακέτο μέτρων: «Το μνημόνιο ξεκινάει από το 1992 και τη συνθήκη του Μάαστριχτ που προετοίμασε τη χώρα για την είσοδό της στην Ευρωζώνη και το δεύτερο μνημόνιο είναι αυτό του 2010, για τα μέτρα, που μας δίνει σαφείς οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνουμε», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αποκορύφωμα των λεγομένων του, ήρθε βέβαια με την ατάκα που εκστόμισε ο Χρήστος Μπγιάλας ότι «η δικιά μας η θητεία, χρέωσε 7.000 ευρώ ανά οικογένεια, αλλά οι προηγούμενοι είχαν χρεώσει πάνω από 100.000 ευρώ κάθε νοικοκυριό», στην γνωστή, παλιά, καλή συνταγή, πώς εμείς είμαστε κακοί, αλλά οι προηγούμενοι ήταν χειρότεροι.

Δείτε την τοποθέτησή του βουλευτή Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.