ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση την Τετάρτης της Πολιτικής Γραμματείας ενόψει Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση την Τετάρτης της Πολιτικής Γραμματείας ενόψει Κεντρικής Επιτροπής

Στο μικροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνουν όλες οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, από την προτεραιότητα για έξοδο στις αγορές τις επόμενες μέρες μέχρι το «μέτωπο» Καμμένου που άναψε φωτιές σε κυβέρνηση και κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία.

Σημειωτέον, ότι πέρασε ένας μήνας από την τελευταία μάζωξη των κομματικών στελεχών στην Κουμουνδούρου και όλες οι τάσεις θα ανοίξουν–για πρώτη φορά μετά τη συμφωνία του eurogroup-τα χαρτιά τους στην Κεντρική Επιτροπή που ξεκινά την Παρασκευή (και θα διεξαχθεί και το Σάββατο).

Στάση αναμονής από τους «53»

Συνεχείς είναι οι ζυμώσεις στην πτέρυγα των «53», οι οποίοι πάρα τη γενικευμένη γκρίνια τους δεν φαίνεται να προκαλούν-τουλάχιστον στην παρούσα φάση- θέμα στην ηγεσία.

Το σίγουρο είναι πως έχουν δυσαρεστηθεί από την υπόθεση Καμμένου. Αν και γνωρίζουν ότι χωρίς τους ΑΝΕΛ δεν υπάρχει κυβέρνηση. Επομένως, είναι αναγκαίο…κακό.

Μένει επομένως να φανεί αν στην Κεντρική Επιτροπή θα διατυπώσουν διαφωνίες και αν θα θίξουν σε βάθος τα θέματα για τις συνεργασίες δείχνοντας προς την Κεντροαριστερά. Μέρος της οποίας αντιμετωπίζουν εξίσου με επιφύλαξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ το σίγουρο είναι πως θα αξιώσουν να ενταθεί η δουλειά στις παρεμβάσεις κοινωνικής πολιτικής όπως και να αποφευχθεί το επικοινωνιακό success story όταν έρθει η ώρα της εξόδου στις αγορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.