«Βολές» Ν. Φίλη σε Π. Καμμένο για την αναβάθμιση των F-16

«Βολές» Ν. Φίλη σε Π. Καμμένο για την αναβάθμιση των F-16

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, πραγματοποίησε γι’ ακόμη μια φορά επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρόεδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι δεν είχε προηγηθεί αναλυτική συζήτηση για τα F16 με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστούν πολλοί από τα όσα είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και συμπλήρωσε ότι ο Πάνος Καμένος έχει δώσει διαφορετικές απαντήσεις ως προ το κόστος της αναβάθμισης των αεροσκαφών. Ακόμη, σημείωσε ότι αν και εντός των καθηκόντων του, πολλές φορές προτρέχει, όπως το έκανε με το άνοιγμα της συζήτησης για τα αεροσκάφη F35.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισε πολύ θετική την τελική επιλογή του πρωθυπουργού να κόψει τα Α/Ω, ενώ -εμμέσως- υποστήριξε ότι υπάρχει θέμα με τη συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος, χωρίς όπως να επιμερίσει σε κάποιον προσωπικά την ευθύνη. Εκτίμησε ότι ναι μεν κλείνει η αξιολόγηση και αυτό είναι θετικό, εξέφρασε όμως το φόβο ότι μετά τα Χριστούγεννα οι δανειστές θα επανέλθουν ζητώντας ιδιωτικοποιήσει σε νερό και ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.