ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΣΥΡΙΖΑ: «Να διαγράψει ο Κ. Μητσοτάκης το δήμαρχο Άργους-Μυκηνών που επικρότησε την επίθεση στο Γ. Μπουτάρη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Να διαγράψει ο Κ. Μητσοτάκης το δήμαρχο Άργους-Μυκηνών που επικρότησε την επίθεση στο Γ. Μπουτάρη»

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να διαγράψει από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας το Δήμαρχο Αργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος επιδοκίμασε την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Αναλυτικά:

«Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη Ν.Δ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει “αυτή είναι η μοίρα των προδοτών”, επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της Ν.Δ».

Ο κ. Δημήτρης Καμπόσος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το εξής απίστευτο για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών.»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του argolika.gr ο κ. Καμπόσος κοινοποίησε από τη σελίδα «Ξύπνα Ελλάδα» το βίντεο της επίθεσης στον κ. Μπουτάρη, κάνοντας το προαναφερθέν αποτρόπαιο σχόλιο.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα από το ότι ο κ. Καμπόσος είναι πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Ήταν επίσης ομιλητής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία. Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.