Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε K.Μητσοτάκη για Novartis

Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε K.Μητσοτάκη για Novartis

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω της εκπροσώπου τύπου Ράνιας Σβίγκου. Τον κατηγορεί για αφωνία για τη σχέση του με τον κ.Φρουζή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Μητσοτάκης δεν αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον κ. Φρουζή και είδαμε στο χτεσινό δημοσίευμα του Documento τις στενές φιλικές τους σχέσεις και ότι ο κ. Φρουζής παρέθετε δείπνα στήριξης του κ. Μητσοτάκη, εν όψει των εσωκομματικών διαδικασιών της Ν.Δ. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει πειστικές απαντήσεις σχετικά με το τι είδους σχέσεις ήταν αυτές με τον κ. Φρουζή. Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να συνεχίσει να κρατά μια στάση σιωπής, γιατί από χθες που έχουμε δει το δημοσίευμα και έβγαλε και τη σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε δει απολύτως καμία αντίδραση από τον ίδιο» ανέφερε στο μεταξύ η Ράνια Σβίγκου μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.