Μέγαρο Μαξίμου σε Κ.Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές: «Μην κάθεσαι στον ήλιο»

Μέγαρο Μαξίμου σε Κ.Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές: «Μην κάθεσαι στον ήλιο»

Tο Μέγαρο Μαξίμου απάντησε ειρωνικά στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές πριν τη ΔΕΘ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε νωρίτερα προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να κάνει εκλογές πριν τη ΔΕΘ ώστε να «γλιτώσει» την άνοδο στη Βόρεια Ελλάδα, προβλέποντας νέες αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η ειρωνική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση πηγών του Μαξίμου.

«Κίνδυνος θερμοπληξίας…»

Συγκεκριμένα οι κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ανέφεραν:

«Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη που ζήτησε εκλογές τον Αύγουστο να μην εκτίθεται στον ήλιο, διότι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο θερμοπληξίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επειδή όμως πριν τις εκλογές που θα χάσει στο τέλος της τετραετίας, θα μεσολαβήσουν η καθαρή έξοδος της Ελλάδας από τα μνημόνια που η ΝΔ την καταδίκασε, η αύξηση του κατώτατου μισθού που αρνείται μόνο η ΝΔ και ο ΣΕΒ , η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που ο κ. Μητσοτάκης καταψήφισε ως «ιδεολογική εμμονή της Αριστεράς», η περαιτέρω ενίσχυση του Δημοσίου που θέλει μανιωδώς να διαλύσει και πολλά ακόμη που δε συνάδουν με τα 12ωρα, τις απολύσεις και τις περικοπές που ονειρεύεται, ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να βαυκαλίζεται πως θα εφαρμόσει το αντικοινωνικό του πρόγραμμα από το 2023 και βλέπουμε…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.