ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει κιόλας» αναφέρει ο Γ.Τσιρώνης (βίντεο)

«Δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει κιόλας» αναφέρει ο Γ.Τσιρώνης (βίντεο)

«Δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, φταίει κιόλας», είπε προσφέροντας κάλυψη σε Τόσκα και αρχηγούς Πυροσβεστικής και Αστυνομίας.«Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης.

Ο μέχρι σήμερα εξαφανισμένος αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, μετά από δεκατέσσερις ημέρες από την τραγωδία στο Μάτι, στις πρώτες του δηλώσεις, επέλεξε να προσφέρει κάλυψη στον Νίκο Τόσκα και στους πρώην αρχηγούς Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, που απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, λέγοντας ότι «δεν σημαίνει ότι όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη φταίει για ότι συμβαίνει».

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 «δεν μπορούμε να λέμε ότι όλα έγιναν καλά καμωμένα, όταν υπάρχει έστω και ένας νεκρός».

Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός, συνέκρινε την τραγωδία στο Μάτι με την πτώση των δίδυμων πύργων λέγοντας, «θέλω να αναφέρω ένα άλλο τραγικό περιστατικό για να αποφορτίσουμε την κατάσταση, να μην μιλήσουμε για την Ελλάδα. Όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι και χάθηκαν μερικές χιλιάδας άνθρωποι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα ήταν καλά καμωμένα. από την άλλη μεριά βέβαια το να παραιτηθεί ένας αξιωματικός από μια θέση ευθύνης. δεν σημαίνει, ότι είναι φταίχτης, επειδή εκείνη την στιγμή βρέθηκε στο τιμόνι».

Δείτε το βίντεο:

Μιλώντας για τη στάση των οικολόγων, τους οποίους και εκπροσωπεί, ανάφερε, «εμείς οι οικολόγοι ζητήσαμε συγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η πολιτική θύελλα που έχει προκαλέσει η προκλητική δήλωση του Παύλου Πολάκη για του νεκρούς από τη φωτιά στο Μάτι ότι «θολώνουν» την αποτελεσματικότητα του κράτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επειδή βρέθηκα από τις πρώτες στιγμές μέσα στις εξελίξεις και έζησα από κοντά όλη εκείνη τη νύχτα, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το σύνολο των μηχανισμών του κράτους, από τα ένστολα τμήματα (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, Ένοπλες Δυνάμεις κ.λπ.), μέχρι την Περιφέρεια, τους δήμους, την Πολιτική Προστασία, τις υγειονομικές δομές κ.λπ., ανταποκρίθηκαν θετικά και λειτούργησαν αποτελεσματικά, όσο και αν ο τελικός αριθμός θυμάτων «θολώνει» την εικόνα» ανέφερε σε συνέντευξή του το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.