ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Πολάκης: 25.000 ευρώ θα πληρώσει τις αναρτήσεις του στo Facebook κατά της ΠΟΕΔΗΝ

Π.Πολάκης: 25.000 ευρώ θα πληρώσει τις αναρτήσεις του στo Facebook κατά της ΠΟΕΔΗΝ

Αποζημιώσεις θα κληθεί να καταβάλει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, μετά την καταδικαστική απόφαση που εξέδωδε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της ΠΟΕΔΗΝ και προσωπικά του προέδρου της.

Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 20.000 ευρώ στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο για ηθική βλάβη και 5.000 ευρώ στην ΠΟΕΔΗΝ για προσβολή της φήμης της, με τους νόμιμους τόκους.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, εξαπολύει επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού, τον οποίο χαρακτηρίζει «κοινό συκοφάντη, ψεύτη και ασπίδα σωτηρίας του κ.Τσίπρα»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Ο κος Πολάκης μολύνει την πολιτική ζωή του τόπου. Είναι κοινός συκοφάντης και ψεύτης. Λειτουργεί ως ασπίδα σωτηρίας του κου Τσίπρα.

Τέτοιες όμως συμπεριφορές πληρώνονται. Πληρώνονται και με ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της δικαιοσύνης.

ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ εξέδωσε ΑΠΟΦΑΣΗ (αριθμός 2447/2018) για την αγωγή αποζημίωσης που κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και η ΠΟΕΔΗΝ κατά του κου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο κος Πολάκης ανάρτησε στο facebook υβριστικά σχόλια κατά του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και την ΠΟΕΔΗΝ για τις δηλώσεις στην εφημερίδα THE GUARDIAN οι οποίες αναφερόταν στην ραγδαία αύξηση των Νοσοκομειακών Λοιμώξεων σε τριπλάσιο ποσοστό από τις άλλες χώρες της Ευρώπης, εξαιτίας των οποίων χάνουν πολλοί ασθενείς τη ζωή τους. Το δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 20.000 ευρώ στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για ηθική βλάβη και 5.000 ευρώ στην ΠΟΕΔΗΝ για προσβολή της φήμης της, με τους νόμιμους τόκους.

Επίσης περίληψη της εν λόγω απόφασης να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και καταβολή μέρος των δικαστικών εξόδων.

Σας κοινοποιούμε την ΑΠΟΦΑΣΗ.

Τα χρήματα θα διατεθούν 12.500 ευρώ στα Νοσοκομεία για αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και 12.500 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.