ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αμετανόητη η Ε.Αυλωνίτου: «Δεν αλλάζει η ουσία – Έχουν πει χειρότερα για τον Α.Τσίπρα»

Αμετανόητη η Ε.Αυλωνίτου: «Δεν αλλάζει η ουσία – Έχουν πει χειρότερα για τον Α.Τσίπρα»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις απαράδεκτες δηλώσεις της για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη προσπάθησε «να τα μαζέψει», αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία καθώς όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά μάλιστα επέμεινε στην «ουσία» των όσων είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε εν μέρει ανασκευή των όσων υβριστικών διατύπωσε το πρωί της Πέμπτης σε βάρος του προέδρου της ΝΔ, προχώρησε το μεσημέρι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Μετά τη θύελλα που ξεσήκωσε και τις αντιδράσεις ακόμη και στο κόμμα της -την αποδοκίμασε δημόσια μέσω tweet η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου- η κ.Αυλωνίτου μίλησε στο news247 και έκανε λόγο για ατυχή έκφραση που δεν την αντιπροσωπεύει ούτε ως πολιτικό, ούτε ως άνθρωπο. Ειδικότερα, είπε: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι η συγκεκριμένη έκφραση ήταν ατυχής και ότι δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε ως πολιτικό ούτε ως άνθρωπο. Προφανώς και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί”

. Όμως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε εκεί, αφού έσπευσε να προσθέσει: «Ωστόσο, η ουσία του θέματος δεν αλλάζει. Θα μπορούσα φυσικά να χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση όπως ανοησίες ή πράγμα που δεν στέκουν επιστημονικά γιατί πράγματι ο κ. Μητσοτάκης είπε πράγματα για τις φωτιές που δεν μπορούν να σταθούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η βουλευτής που στο παρελθόν είχε δηλώσει για τον εαυτό της ότι «έχει το συνδυασμό που σκοτώνει», εξέφρασε μεν λύπη ότι λόγω της έκφρασης «π@π@ρι@» «δεν σταθήκαμε στην ουσία του πράγματος έτσι όπως θέλησε να την εκφράσω» και κατέληξε καταφεύγοντας στη λογική των συμψηφισμών: «Για τον Πρωθυπουργό πάντως έχουν επιλεγεί στο παρελθόν πολύ πιο βαριές εκφράσεις και λέξεις”, είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.