ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Βαρουφάκη: «Έπρεπε να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε» (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Βαρουφάκη: «Έπρεπε να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε» (φωτό)

Ο Γιάννης Βαρουφάκης, σχολίασε με καυστικό τρόπο τους εορτασμούς της ελληνικής Κυβέρνησης αλλά και των Ευρωπαίων αξιωματούχων για την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος,

Αναλυτικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, έγραψε: «Σήμερα που τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού περνάνε στα διεθνή ΜΜΕ το παραμύθι της εξόδου από τα Μνημόνια, η ανάλυση του ΜέΡΑ25 για το που βρισκόμαστε και τι πρέπει να γίνει είναι πιο αναγκαία από ποτέ».

Έπρεπε να μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε»

Ο Γιάννης Βαρουφάκης επαναλαμβάνει τις γνωστές απόψεις του σε συνέντευξη του στην Γερμανική εφημερίδα BILD, την οποία έδωσε στο εξοχικό σπίτι του, στην Αίγινα.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, μετά από 3 μνημόνια, 270 δισ. ευρώ και δύο περικοπές χρέους, η Ελλάδα δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στο ίδιο σημείο, στην ίδια μαύρη τρύπα και συνεχίζει να βυθίζεται όλο και πιο βαθιά κάθε μέρα. Ένας από τους λόγους είναι και το γεγονός ότι οι απαιτήσεις των δανειστών μας για περικοπές, εμποδίζουν τις επενδύσεις και την κατανάλωση…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Γ. Βαρουφάκη, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. «Το Κράτος παραμένει χρεοκοπημένο, τα δάνεια αυξάνονται, οι πολίτες της χώρας είναι φτωχότεροι, οι εταιρείες χρεοκοπούν και το ακαθάριστο εθνικό προϊόν έχει μειωθεί κατά 25%. Όλοι χρωστούν σε όλους και κανείς δεν πληρώνει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.