ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οργισμένη ανάρτηση από τη Ρένα Δούρου με… Γκέμπελς, Πολάκη και ρακές

Οργισμένη ανάρτηση από τη Ρένα Δούρου με… Γκέμπελς, Πολάκη και ρακές

Άστραψε και βρόντηξε η Ρένα Δούρου κατά “μιας παρεούλας”, “τρολλ” και “ορισμένων ΜΜΕ”. «Ο Γκέμπελς θα κοκκίνιζε μπροστά τους» έγραψε η περιφερειάρχης Αττικής, με τον Παύλο Πολάκη να σχολιάζει κι εκείνη να του απαντά αναλόγως.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Ρένα Δούρου θέλησε να απαντήσει σε όσους την κατέκριναν για την παρουσία της, χθες (04.09.2018) μαζί με τον πρωθυπουργό στο Μάτι.

«Φθάνει πια με μια παρεούλα, τρολλ και ορισμένα ΜΜΕ που δεν σέβονται ούτε θανάτους, ούτε πόνο αλλά ούτε και την σε εξέλιξη έρευνα της Δικαιοσύνης. Προσπαθούν με κάθε τρόπο, με κάθε ψέμα, να περάσουν τη δική τους, διαστρεβλωμένη, εικόνα. Γιατί έτσι τους βολεύει, κομματικά, πολιτικά. Ανήθικα. Ας το πάρουν όμως απόφαση. Δεν θα τους περάσει. Γιατί αυτή την πορεία δεν την επέλεξα πριν από ένα ή έξι μήνες. Είναι μια στάση ζωής. Είναι ένα τρόπος άσκησης διοίκησης», αναφέρει αρχικά η περιφερειάρχης Αττικής. Σημειώνει δε ότι «ο Γκέμπελς θα κοκκίνιζε μπροστά τους».

Με παραδείγματα το Κέντρο Logistics για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τη λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης μαθητών της Αττικής και το υπό εξέλιξη αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα, η Ρένα Δούρου τονίζει ότι σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν κάλεσε τις κάμερες, δεν φωτογραφήθηκε ως συνοδός σε πούλμαν και δεν tweet-αρε φωτογραφία της πάνω σε μπουλντόζα.

Απαντά και σε όσους την κατηγόρησαν για τον τρόπο που αντιμετώπισε τη φονική φωτιά στο Μάτι. Λέει πως στις 24 Ιουλίου ήταν σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Ραφήνας παρουσία και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τότε, λέει ήταν αόρατη ενώ όταν ο πρωθυπουργός πήγε στο Μάτι ήταν «γκεστ».

«Όποτε τους συμφέρει είμαι «αόρατη» και άλλοτε «ορατή»… Κόβουν και ράβουν αναλόγως. (…) Είναι οι ίδιοι που διαστρέβλωσαν αναίσχυντα τα λόγια μου στη συνέντευξή μου στην Εφημερίδα των Συντακτών, για να με σπιλώσουν. Για να προσθέσουν το «αδιάφορη», δίπλα στο «εξαφανισμένη». (…) Δυστυχώς για αυτούς, όσο συνεχίζουν ψέματα, παραπληροφόρηση, χυδαιότητα, και όχι μόνο απέναντί μου, τόσο περισσότερο εκτίθενται. Τόσο περισσότερο βουλιάζουν στο βούρκο τους. Και ως γνωστόν, ο βούρκος δεν έχει πάτο».

Το σχόλιο του Πολάκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν την ανάρτηση της Ρένας Δούρου. Ένας απ’ αυτούς και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Δεν είπε πολλά, μόνο μια λέξη: «Δώσεεεε». Η Ρένα Δούρου δεν άφησε το σχόλιο να… «πέσει» κάτω και ρώτησε τον Παύλο Πολάκη: «Ρακές;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.