ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τα πολιτικά κόμματα για την επίθεση στον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα

Τα πολιτικά κόμματα για την επίθεση στον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα

Συνολική καταδίκη από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, της επίθεσης στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα.

Χωρίς περιστροφές καταδικάζει η ΝΔ το περιστατικό σε βάρος του Π. Κωνσταντινέα.

Η ανακοίνωση της Πειραιώς για την επίθεση σε Κωνσταντινέα

“Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας. Τέτοιες πρακτικές δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη Δημοκρατία”, υπογραμμίζει η ανακοίνωση

Η θέση των ΑΝΕΛ

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταγγέλλουμε εκείνους που χρησιμοποιούν τη βία και τις απειλές κατά της ζωής συμπολιτών μας για να υπονομεύσουν τη Δημοκρατία και την ομαλότητα στη χώρα. Ο πατριωτισμός δεν είναι βία και τραμπουκισμοί. Ο πατριωτισμός είναι ο αγώνας για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας και την ελευθερία τους, με όλα τα μέσα που δίνει η Δημοκρατία. Η βία δεν θα περάσει. Στεκόμαστε ενωμένοι απέναντί της”.

Γραφείο Τύπου ΚΚΕ

“Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση φασιστοειδών σε βάρος του βουλευτή Π. Κωνσταντινέα. Ο λαός χρειάζεται να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στη φασιστική βία, αλλά και σε όσους στηρίζουν ή ανέχονται με τον ένα ή τον άλλον τρόπο αυτές τις αντιδραστικές δυνάμεις”.

Άνανδρη επίθεση λέει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

“Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση εις βάρος του Βουλευτή του Σύριζα Μεσσηνίας κ. Πέτρου Κωνσταντινέα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε έκφραση τυφλής βίας, η οποία σαφώς προκαλεί κοινωνική αναταραχή και απειλεί την κοινωνική συνοχή και τη δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση που απειλείται η δημοκρατία, πόσο μάλλον όταν βάλλεται ένας βουλευτής που εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό στο Κοινοβούλιο, είναι χρέος μας άμεσα να αντιδράσουμε και να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι σε »γνωστούς – αγνώστους» με σαφώς ιδιοτελή κίνητρα.

Αναμένουμε την ίδια στάση να τηρήσουν και οι λοιποί θεσμικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου προκειμένου να μην πληγεί το αρραγές μέτωπο της νομιμότητας και της προάσπισης της δημοκρατίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.