Η απάντηση Παππά στον Φίλη: «Δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ»

Η απάντηση Παππά στον Φίλη: «Δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ»

Σε ήπιους τόνους επέλεξε ο Νίκος Παππάς να απαντήσει στις «βόμβες» του Νίκου Φίλη για την ΕΡΤ.

«Ο κ. Φίλης δεν γνωρίζει την κατάσταση στην ΕΡΤ», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, απαντώντας στα όσα κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Παιδείας, σε συνέντευξη στο newpost.

«Δεν θέλω να μασάω τα λόγια μου. Η εικόνα της ΕΡΤ θυμίζει όλο και πιο πολύ την ΕΡΤ πριν το “μαύρο”. Η ΕΡΤ δεν λειτουργεί όπως είναι αναγκαίο για μια δημόσια τηλεόραση. Η ΕΡΤ είναι ένα κανάλι που έχει παραδιοίκηση», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Φίλης.

«Το μείζον είναι η επίθεση που εξαπολύει η ΝΔ», είπε από την πλευρά του ο κ. Παππάς, επιχειρώντας να υποβαθμίσει τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΕΡΤ έχει κάνει βήματα στην επόμενη τεχνολογία, στον ελληνικό αθλητισμό και έχει αναβαθμιστεί το πρόγραμμα με σημαντικές σειρές», συμπλήρωσε.

«Η ΕΡΤ ήταν δέσμια ιδιοτελών συμφερόντων, πλήρωνε ποσά στην αμαρτωλή ΑΕΠΙ, κόπηκαν αυτά. Συμφέροντα δεν την άφηναν να αναπτύξει το δικό της δίκτυο», συνέχισε, απαντώντας στις δηλώσεις Φίλη.

«Η ΕΡΤ κυβερνάται από το παλιό συντεχνιακό καθεστώς, ένα καθεστώς ιδιοτελών συμφερόντων», υπενθυμίζεται ότι δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Παιδείας, διαπιστώνοντας ότι «πολιτικά αυτό που παράγεται, δεν είναι ποιοτικό προϊόν. Ούτε προσφέρει απροκατάληπτη και σε βάθος ενημέρωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η δημόσια τηλεόραση πρέπει να βάζει τον πήχη ψηλά. Οι επιθέσεις προς την ΕΡΤ έχουν τον τύπο χρονοκαθυστέρησης. Εχει σημαντική αύξηση της τηλεθέασης και γι’ αυτό την χτυπούν. Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρεμβαίνει στο περιεχόμενο των τηλεοπτικών σταθμών», δήλωσε ακόμη ο κ. Παππάς, ενώ υποστήριξε ότι καλώς έχει γίνει το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.