Αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού του Κωνσταντινέα

Αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού του Κωνσταντινέα

Για τις 7 Αυγούστου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας αναβλήθηκε διότι απουσίαζε, για λόγους υγείας, συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων.

Υπενθυμίζεται ότι για την επίθεση εναντίον του βουλευτή κατηγορούνται συνολικά δέκα άτομα, ενώ σήμερα η συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων δήλωσε ότι κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή για ψευδορκία μάρτυρα, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως πρόσθεσε, «ο εντολέας μου εμπλέκεται χωρίς να έχει καμία σχέση, γιατί δεν ήταν παρών στο συμβάν και μάλιστα ήταν στο εξωτερικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.