ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Τα σχολικά βιβλία στη Θράκη διδάσκουν χριστιανική προπαγάνδα»! (φώτο)

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Τα σχολικά βιβλία στη Θράκη διδάσκουν χριστιανική προπαγάνδα»! (φώτο)

Απίστευτες δηλώσεις του Καμίλ Σιτζάκ Εμίν, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής , σύμφωνα με τις οποίες τα σχολικά δημόσια βιβλία που δίνονται σε δημοτικό και νηπιαγωγεία προάγουν την χριστιανική προπαγάνδα!

Πατήστε εδώ για την εν λόγω δήλωση

Μέσω μίας ανάρτησης στα social media που , για την ώρα, έχει περάσει στα «ψιλά», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε πως θα πρέπει να αλλαχτούν εντελώς τα βιβλία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα «μειονοτικά σχολεία» στην Θράκη.

Η αιτία; Κατά τον ίδιο τα σχολικά βιβλία είναι εκείνα που προωθούν την…προπαγάνδα του χριστιανισμού και τον αντιτουρκισμό , με δέκτες εν τέλει τα παιδιά μουσουλμάνων που φοιτούν σε σχολεία της Θράκης.

Συζητώντας λοιπόν στα social media, το εν λόγω στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε τα εξής απίστευτα:

«Κοίτα φίλε μου το θέμα δεν είναι οι πόροι, αλλά η παιδεία. Το ποιος επωφελήθηκε από τους πόρους εμένα δεν με δεσμεύει. Το σημαντικό είναι τα βιβλία των κρατικών σχολείων να μην δοθούν στα μειονοτικά σχολεία.

Τα βιβλία αυτά δεν είναι κατάλληλα για εμάς, διότι ασκούνε και αντιτουρκισμό και χριστιανική προπαγάνδα.

Οι μαθητές ας πάρουν ότι εκπαίδευση θέλουν στο γυμνάσιο και το λύκειο, αλλά το σημαντικό είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. Εμείς τι επιθυμούμε; Παιδί που να ξέρει ελληνικά ή παιδί μορφωμένο;

Αυτό είναι το θέμα.»

Δείτε την εικόνα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.