Μπαλωμενάκης: «Αν συνεχίσει ο Καμμένος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση – Έχουμε τις ψήφους και χωρίς αυτόν»

Μπαλωμενάκης: «Αν συνεχίσει ο Καμμένος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση – Έχουμε τις ψήφους και χωρίς αυτόν»

Ο πόλεμος μεταξύ των βουλευτών οτυ ΣΥΡΙΖΑ και του Πάνου Καμμένου για τα όσα ο τελευταίος είπε στις ΗΠΑ, συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά είναι ο Αντώνης Μπαλωμενάκης που σημειώνει ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας υπερέβη τα εσκαμμένα και πρέπει να δώσει εξηγήσεις, διαφορετικά δεν έχει θέση στην κυβέρνηση.

Ο κ. Μπαλωμενάκης μιλώντας στον Xfm 9,43 υπογράμμισε πως και χωρίς τον Καμμένο θα βρεθούν οι απαραίτητες ψήφοι για να συνεχιστεί η πορεία της κυβέρνησης και σημείωσε πως «την εξωτερική πολιτική την ασκεί η κυβέρνηση και όχι ο κ. Καμμένος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η τοποθέτηση για τον βαλκανικό άξονα είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν τον χρειαζόμαστε. Έκανε ένα ολέθριο λάθος και πιστεύω ότι θα του κοστίσει πολιτικά» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ . «Στη Βουλή υπάρχει ήδη η πλειοψηφία που κυρώνει συμφωνία των Πρεσπών» πρόσθεσε και κατέληξε εκτιμώντας ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν θα κάνει το ίδιο λάθος δεύτερη φορά να καταθέσει πρόταση μομφής» κατά της κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.