Τ.Αλεξιάδης σε Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: «Αλαζόνες υπουργοί κυβερνούν την χώρα»

Τ.Αλεξιάδης σε Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: «Αλαζόνες υπουργοί κυβερνούν την χώρα»

Υπουργοί με «κλειστές πόρτες», αλαζονικές συμπεριφορές και προσωπικές στρατηγικές, κυβερνούν την χώρα, τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε πως υπάρχει μια μειοψηφία υπουργών που έχει τέτοια χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές πως έχουν υπάρξει καταγγελίες. Παράλληλα, έκρουσε τον κώδωνα για επανάληψη των κακών αποτελεσμάτων του 2014, σε κάποιες περιφέρειες, τονίζοντας πως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αδύναμα τα δημοτικά σχήματα.

Κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου, ο κ. Τσίπρας είχε αναφέρει: «Αλαζονικές συμπεριφορές, κλειστές πόρτες και κλειστά αυτιά, αίσθηση αυτάρκειας, άρνηση συντονισμού, προσωπικές στρατηγικές: όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά των υπουργών και των κυβερνήσεων που χρεοκόπησαν τη χώρα. Δεν έχουν θέση στη δική μας κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια κυβέρνηση που όχι μόνο έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά και που πολεμά καθημερινά προκειμένου να ακυρώσει και τις αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.