ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα δύο tweet του Ν.Παππά που έγιναν ένα για την παραίτηση Ν.Κοτζιά

Τα δύο tweet του Ν.Παππά που έγιναν ένα για την παραίτηση Ν.Κοτζιά

Με δυο tweets που λίγη ώρα αφού εμφανίστηκαν… εξαφανίστηκαν για να αντικατασταθούν από ένα άλλο, αντέδρασε ο Νίκος Παππάς στην είδηση της παραίτησης του Ν.Κοτζιά.

Η πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Παππάς μετά την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών αφορούσε στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο ίδιος και ο Νίκος Κοτζιάς στο ΥΠΕΞ, όπου υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων.

«Πριν μέρες δήλωσα δίπλα στον Νίκο Κοτζιά: «θέλω να σου ευχηθώ να συνεχιστεί η πάρα πολύ καλή δουλειά που κάνετε στο υπουργείο Εξωτερικών ειδικά για την επίλυση του Μακεδονικού και τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί η Ελλάδα να παίξει στη νέα εποχή».

Ακολούθησε ένα δεύτερο, λιγότερο αινιγματικό. «Ο Νίκος Κοτζιάς είχε την απόλυτη στήριξή μας για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Λίγα λεπτά μετά, εξαφανίστηκαν και τα δυο από το λογαριασμό του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής. Αυτή κι αν ήταν μεγάλη απορία. Η οποία λύθηκε λίγο αργότερα. Όταν ανέβηκε ένα τρίτο tweet, που επί της ουσίας ήταν τα δυο προηγούμενα σε… ένα. Που έβγαζε περισσότερο νόημα για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

«Πριν λίγες ημέρας από το ΥΠΕΞ είχα εξάρει τη σπουδαία συμβολή του Ν. Κοτζιά στην επίλυση του «Μακεδονικού». Ο Ν. Κοτζιάς είχε την απόλυτη στήριξή μας για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.