ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα tweets του Νίκου Παππά για την παραίτηση Κοτζιά – Έγραφε και έσβηνε συνεχώς (φώτο)

Τα tweets του Νίκου Παππά για την παραίτηση Κοτζιά –  Έγραφε και έσβηνε συνεχώς (φώτο)

Ο Νίκος Παππάς θέλησε να σχολιάσει την παραίτηση Κοτζιά αλλά δεν του βγήκε με την πρώτη και έπρεπε να κάνει τέσσερα tweets για να καταλήξει στο ιδανικό για την περίσταση.

Στην πρώτη του ανάρτηση έγραψε: «Πριν μέρες δήλωσα δίπλα στον Νίκο Κοτζιά: «θέλω να σου ευχηθώ να συνεχιστεί η πάρα πολύ καλή δουλειά που κάνετε στο υπουργείο Εξωτερικών ειδικά για την επίλυση του Μακεδονικού και τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί η Ελλάδα να παίξει στη νέα εποχή».

Μετα από λίγο έκανε ένα δεύτερο σχόλιο: «Ο Νίκος Κοτζιάς είχε την απόλυτη στήριξή μας για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Μετά από λίγο ο υπουργός κατέβασε τα παραπάνω tweet και έγραψε ένα νέο:

«Πριν λίγες ημέρας από το ΥΠΕΞ είχα εξάρει τη σπουδαία συμβολή του Ν. Κοτζιά στην επίλυση του «Μακεδονικού». Ο Ν. Κοτζιάς είχε την απόλυτη στήριξή μας για την εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών. Ολοι έχει χρειαστεί να βάλουμε το εγώ κάτω από το εμείς. Ειδικά στις κρίσιμες στιγμές».

Όμως ένα λεπτό αργότερα έσβησε την τελευταία πρόταση και πλέον στον προσωπικό του λογαριασμό εμφανίζεται μόνο το εξής tweet:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.