Νέο ειδύλλιο στη Βουλή: Γυναίκα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με υπουργό

Νέο ειδύλλιο στη Βουλή: Γυναίκα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέση με υπουργό

Πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης, φέρεται ότι βρήκε τον έρωτα στα μάτια Βορειοελλαδίτισσας βουλευτή.

Σύμφωνα με την Espresso, ο έρωτάς του ζευγαριού «γεννήθηκε» στα έδρανα της Ολομέλειας, στα κομματικά συνέδρια, στις συνεντεύξεις υποψηφίων αλλά και στις κλειστές ή ανοιχτές κομματικές συγκεντρώσεις και μάλιστα, το εν λόγω ειδύλλιο μετρά κάποια χρόνια και τίποτα δεν τους πτόησε, ούτε και τα πολλά προβλήματα που προέκυπταν κυρίως από το γεγονός ότι εκείνος υπήρξε… δεσμευμένος στο παρελθόν.

Ο υπουργός είναι αρκετά προβεβλημένος, ενώ η σύντροφός του βουλευτίνα είναι… “επαναστάτρια” σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα.

Συχνά πυκνά η Espresso έχει πετύχει το ζευγάρι σε μικρά μπαράκια του κέντρου της Αθήνας, στην οδό Βουλής, προσπαθώντας και οι δύο να αποφύγουν τα βλέμματα όλων όσοι τους αναγνωρίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η δημοσιοποίηση της σχέσης θα αργήσει πολύ να έρθει, όπως λένε οι γνωρίζοντες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.