ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Τριανταφυλλίδης: «Οι αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ λύνουν τα προβλήματα»

Α.Τριανταφυλλίδης: «Οι αναρχοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ λύνουν τα προβλήματα»

Ο βουλευτής του κόμματος Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, αναφέρθηκε στις λύσεις που δίνουν οι «αναρχοκομμουνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας τον όρο αυτό αρκετές φορές.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ότι «εξοικονομήσαμε τα σχετικά με το επίδομα θέρμανσης» γιατί «ο καλός θεούλης μας λυπήθηκε και μας έχει στα ζεστά ακόμα».

Ειδικά για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου για τις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους αναφέρθηκε σε «ένα ακόμα ναυάγιο 70-80 ετών που περίμενε τον ΣΥΡΙΖΑ για να ανελκυστεί και να οριστούν οι διακριτοί ρόλοι Κράτους-Εκκλησίας αλλά και η σχολάζουσα οικονομία προς όφελος και των δύο γιατί εμείς είμαστε αναρχοκομμουνιστές».

Στους αναρχοκομμουνιστές αναφέρθηκε, επίσης, και στο ζήτημα του Ελληνικού απαντώντας σε ακροατή που επισήμανε ότι «τα προηγούμενα χρόνια η επένδυση δεν προχωρούσε λόγω των αντιδράσεων των αριστερών ότι «φαίνεται πως τα προσχήματα για το Ελληνικό ισχύουν για τα 15 χρονια και όχι για 3 χρόνια που είναι κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραδέχθηκε, τέλος, ότι «υπάρχει ένα ζήτημα με την ασφάλεια και την τάξη που πρέπει να αντιμετωπιστεί γιατί είναι δικαίωμα των πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.