ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Π.Κουρουμπλής: «Ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος, το λέω για να το ακούσουν πολλοί»

Π.Κουρουμπλής: «Ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος, το λέω για να το ακούσουν πολλοί»

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με το νομοσχέδιο μετά τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε μια διαδικασία, το νομοσχέδιο θα ετοιμαστεί. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενημερωθούν τα κόμματα από τον υπουργό Παιδείας και από εκεί και πέρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο «οι όροι πρέπει να είναι επεξεργασμένοί από νομικους. Από εκεί και πέρα αν υπάρξει η πλήρης διασφάλιση από κάθε άποψη των δικαιωμάτων των κληρικών που κάνουν ηρωική προσπάθεια στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις».

Κατά τον κ. Κουρουμπλή «η κυβέρνηση επεξεργάστηκε μια συμφωνία που πραγματικά απελευθερώνει την εκκλησία από τα δεσμά με το κράτος. Όλοι την είδαν θετικά εκτός από το ζήτημα με τους κληρικούς. Εγώ ότι η δεύτερη σκέψη όταν πραγματικά θα υπάρξουν τα μέτρα που θα μπορούν να διασφαλίζουν το νέο καθεστώς θα ξεπεραστούν αυτά τα ζητήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκείνοι που θα εκτεθούν είναι όσοι επενδύουν καιροσκοπικά γιατι αν αληθεύει αυτό που είπαν ότι ο Μητσοτάκης είπε στον Ιερώνυμο ότι ο Τσίπρας είναι άθεος και αυτος είναι χριστιανός εγώ θα ανακράξω “ουαι υμίν φαρισαίοι, υποκριτές”. Ο Τσίπρας πάντως δεν είναι μασόνος το λέω για να το ακούσουν πολλοί, δεν το λέω για έναν, και ξέρω γιατί το λέω. Ακούω από διάφορους να το επικαλούνται όταν έχουν ανάγκη γίνονται ευσεβείς και πιστοί» είπε ακόμα ο κ. Κουρουμπλής.`

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.