Σφοδρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για δημοσκόπηση της Metron Alalysis και κατά Μαρινάκη

Σφοδρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για δημοσκόπηση της Metron Alalysis και κατά Μαρινάκη

Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και με αναφορές που παραπέμπουν στη χούντα, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε εταιρεία για λογαριασμό της εφημερίδας τα «ΝΕΑ» και η οποία αναδεικνύει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «τοξική προπαγάνδα» εναντίον του, επιτίθεται κατά του συγκροτήματος του κ. Μαρινάκη αποκαλώντας τον όμιλο του «Διαστροφικό Όμιλο Μαρινάκη» και ότι δικαιούται βραβείο «Πουλι-τζερ», προβαίνοντας σε μια υποσημείωση: «Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του».

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται ανάρτηση του υπευθύνου της δημοσκόπησης στο facebook Στράτου Φαναρά, στην οποία αναφέρει ότι υπήρξε κάποιο λάθος στον τίτλο του εξωφύλλου των «Νέων» που όμως διορθώθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας. Ο λόγος για την αναφορά “στο υψηλότερο σημείο της τριετίας η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ”, για το οποίο επισημαίνει πως το υψηλότερο σημείο της τριετίας είναι αθροιστικό τους ποσοστό και όχι η διαφορά τους.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τα Νέα του κ. Μαρινάκη δημοσιεύουν σήμερα άλλη μια δημοσκόπηση, που δίνει άλλη μία… διαστημική διαφορά υπέρ της Ν.Δ.

Δεν έφτανε, όμως, αυτό στην εφημερίδα της τοξικής προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον τίτλο της πανηγυρίζει την… οριστική ανατροπή, που ο ιδιοκτήτης της ονειρεύεται, αναφέροντας ότι η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. βρίσκεται «στο ψηλότερο σημείο της τριετίας».

Με αποτέλεσμα να τους διαψεύσει και να τους επικρίνει δημόσια ακόμα και ο αυτουργός της δημοσκόπησης, Στράτος Φαναράς.

Ο ΔΟΜ, που με τις εφημερίδες του, τρεις μέρες πριν σωθούν οριστικά οι συντάξεις, ανήγγειλε το κόψιμό τους, δικαιούται πλέον, ως Διαστροφικός Όμιλος Μαρινάκη, βραβείο Πουλι-τζερ.

Με μια λεπτομέρεια: Το Πουλί να είναι φοίνικας που αναγεννάται από τις στάχτες του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.