ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» Νοτοπούλου-Μπελαβίλας για Θεσσαλονίκη και Πειραιά – «Φουλ» για ιστορική ήττα!

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» Νοτοπούλου-Μπελαβίλας για Θεσσαλονίκη και Πειραιά – «Φουλ» για ιστορική ήττα!

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα. Εκεί δόθηκε και τυπικά το πράσινο φως για τις υποψηφιότητες της Κατερίνας Νοτοπούλου στην Θεσσαλονίκη και του Νίκου Μπελαβίλα στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα για την Κατερίνα Νοτοπούλου επισημάνθηκε πως θα αναζητηθούν συμμαχίες για την ενίσχυση της υποψηφιότητάς της, με δυνάμεις πέραν του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Νίκου Μπελαβίλα για τον δήμο του Πειραιά, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην Κουμουνδούρου ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη στον Πειραιά και περάσει στον δεύτερο γύρο μαζί με τον Γιάννη Μώραλη.

Στη συνεδρίαση δεν έγινε συζήτηση για τον Δήμο της Αθήνας, όμως μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να παρθούν αποφάσεις…

Και οι δύο υποψηφιότητες, βέβαια, είναι εξαιρετικά αδύναμες: Στον Πειραιά ο Μπελαβίλας είναι ήδη «σφαγμένος», στην Θεσσαλονίκη η Νοτοπούλου είναι ένα καλό «δώρο» του ΣΥΡΙΖΑ για την διχασμένη ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά κανείς άλλος δεν δεχόταν να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο «έργο» θα το δούμε και σε δεκάδες δήμους: Τον ΣΥΡΙΖΑ να μην βρίσκει υποψηφίους και να ψάχνει στα «αζήτητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.