ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οταν ο Μανώλης Πετσίτης των 200.000 ευρώ το έπαιζε… πρωθυπουργός

Οταν ο Μανώλης Πετσίτης των 200.000 ευρώ το έπαιζε… πρωθυπουργός

Ο Μανώλης Πετσίτης, κολλητός του Νίκου Παππά, είδε τα εισοδήματά του να εκτοξεύονται παράλληλα με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και έτσι από σερβιτόρος σε πιτσαρία το 2014 βρέθηκε το 2015 να προσφέρει υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και καναλάρχες, αποκομίζοντας εισοδήματα της τάξης των 200.000 ευρώ!

Το… golden boy του Μαξίμου, του οποίου η περίπτωση θα έρθει στη Βουλή, αφού σήμερα αναμένεται να καταθέσει σχετική ερώτηση στον πρωθυπουργό ο Γιάννης Μανιάτης του ΚΙΝΑΛ, φαίνεται ότι ανήκε στο στενό παρεάκι του πρωθυπουργού και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και κινούνταν με εξαιρετική άνεση στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό επιβεβαιώνεται αφενός ότι είναι ένας από τους ελάχιστους που είχαν ποντάρει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ τη βραδιά των εκλογών και αφετέρου από τη φωτογραφία που δημοσιεύουν σήμερα Τα Νέα και τον δείχνουν να ποζάρει σε ρόλο… Αλέξη Τσίπρα μπροστά από το τζάκι του Μαξίμου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.