ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παππάς για το golden boy του Μαξίμου Μανώλη Πετσίτη: «Η ΝΔ ψειρίζει τη μαϊμού»

Παππάς για το golden boy του Μαξίμου Μανώλη Πετσίτη: «Η ΝΔ ψειρίζει τη μαϊμού»

Την Νέα Δημοκρατία δείχνει ο Νίκος Παππάς για την αποκάλυψη ότι ο στενός του φίλος Μανώλης Πετσίτης, βρέθηκε από γκαρσόνι σε πιτσαρία, να έχει εισοδήματα άνω των 200 χιλιάδων ευρώ.

Τα εισοδήματα του Μανώλη Πετσίτη προκύπτουν, όπως αναφέρουν τα Νέα, από συνεργασίες τόσο με την εταιρεία ELFE του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσο και με εταιρείες παραγωγής και υψηλής τεχνολογίας.

Η Νέα Δημοκρατία συνδέει τις υψηλές απολαβές του Μανώλη Πετσίτη από την εταιρεία του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ που ερευνά η Δικαιοσύνη, καθώς το δημόσιο δεν έπραξε τα δέοντα για να εισπράξει τις οφειλές του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και ήδη ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ είναι υπό κατηγορία. Ο Αδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του διερωτήθηκε μιλώντας στον Σκάι, πώς μπορούν να δικαιολογηθούν τέτοιες απολαβές απο εταιρείες ενέργειας, σε έναν άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με την ενέργεια και η μοναδική του προυπηρεσία ήταν η δουλειά στην πιτσερία.

Σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο των Νέων που αναφέρεται στις σχέσεις του παιδικού του φίλου με κυβερνητικά στελέχη και επιχειρηματίες, ο κ. Παππάς-που απέφυγε να σχολιάσει την παρουσία τον Μανώλη Πετσίτη στο Μέγαρο Μαξίμου- είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιόφωνο Το Κόκκινο ότι «επειδή η Νέα Δημοκρατία «έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της» και «της έχει πέσει ο ουρανός στο κεφάλι» στην οικονομία, σκανδαλολογεί ασύστολα. Έχει κάτσει, ψειρίσει τη μαϊμού, ψάξει και τα ίδια τα πρόσωπά μας, τους φίλους και συγγενείς μας και τους παλιούς μας συμμαθητές. Αυτό που πρέπει να ψάξει κανείς να δει είναι πότε και αν ευνοήθηκαν συγκεκριμένα συμφέροντα και με ποια διακυβέρνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικά για τα χρέη εταιρείας συμφερόντων Λαυρεντιάδη προς την ΔΕΠΑ, ο κ. Παππάς τόνισε ότι η ΝΔ «έχει επιλέξει να «σηκώσει» πολιτική αντιπαράθεση -με αποτυχημένο τρόπο που προκαλεί θυμηδία- είναι σαφές ότι τα χρέη … δημιουργήθηκαν επί κυβέρνησης ΝΔ κυρίως. Τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση λίγων 24ώρων, την έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις … κυρίως γύρω από τον εκδότη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και εφοπλιστή εμπλεκόμενο σε γνωστές υποθέσεις κ. Μαρινάκη. Σηκώνεται ένας αχός, φουσκώνουν κάποια μπαλόνια, που μετά από 48 ώρες σπάνε. Όποιος διαβάσει το ρεπορτάζ, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ακόμη μία τέτοια περίπτωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.