ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α. Τσίπρας: Τα θετικά μέτρα «δεν είναι δώρα αλλά αναγκαίες ανάσες»

Α. Τσίπρας: Τα θετικά μέτρα «δεν είναι δώρα αλλά αναγκαίες ανάσες»

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει αυτήν την ώρα παρέμβαση στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων.

Ο πρωθυπουργός είπε για τα θετικά μέτρα ότι «δεν είναι δώρα αλλά αναγκαίες ανάσες».

«Κάποιοι τις τελευταίες μέρες επιμένουν να μην κατανοούν ότι κάθε μας βήμα βασίζεται σε σαφή σχεδιασμό και μιλούν για δωράκια Χριστουγέννων. Μιλάω για την αξιωματική αντιπολίτευση και στους συμπαραστάτες της στα ΜΜΕ. Μου είναι δύσκολο να μπω στην ουσία αυτού του παραλογισμού. Θέλω να σταθώ στον προσβλητικό χαρακτηρισμό περί παροχολογίας. Προσβλητικός απέναντι στους πολίτες που επί χρόνια στερήθηκαν βασικά πράγματα. Σας έβλεπαν οι πολίτες χρόνια να ψηφίζετε μόνο περικοπές. Σήμερα ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν για τις θυσίες τους. Αρα είναι ύβρη απέναντί τους να μιλατε για παροχολογία. Δεν είναι δώρα, είναι αναγκαίες ανάσες» είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί θα τοποθετηθεί στη συνέχεια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Πριν από λίγες μέρες δεν υπήρχε ομιλία που να μην ξεκινάει ομιλία που να μην αναφέρεται στην πρόβλεψή του για περικοπή συντάξεων. Δεν θα υπάρχει βουλευτής της αντιπολίτευσης που να μην μοιραστεί μαζί μας αυτή τη χαρά. Να ψηφίσει ναι σε όλα σε αυτό το φιλολαϊκό νομοσχέδιο. Δεν το είπαμε στον αέρα ότι τελειώνουμε με τα μνημόνια» είπε ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για την πρώτη παρέμβαση ο Αλεξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη στήριξη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. «Προχωράμε στην πρόσληψη 3.200 εργαζομένων για το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Πρόκειται για θέσεις μόνιμου προσωπικού που θα καλυφθούν μέσω ΑΣΕΠ. Η προκήρυξη θα γίνει άμεσα και θα αναγνωριστεί η προϋπηρεσία» είπε ο πρωθυπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.