ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του Αλ. Τσίπρα στο Μαξίμου: «Άμπρα κατάμπρα, κάνε μια κωλοτούμπα» (βίντεο)

Τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του Αλ. Τσίπρα στο Μαξίμου: «Άμπρα κατάμπρα, κάνε μια κωλοτούμπα» (βίντεο)

Ενα επικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην μικρή γιορτή που στήθηκε παραμονή των Χριστουγέννων στο μέγαρο Μαξίμου όπου μαθητές σχολείων έψαλαν τα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα και στην Περιστέρα Μπαζιάνα, υπήρχε και ένας ταχυδακτυλουργός. Ο «μάγος» ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τα μικρά παιδιά που παρακολουθούσαν εκστασιασμένα. Πολλώ μάλλον όταν ο ταχυδακτυλουργός ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τον… βοηθήσει.

Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε ασμένως και άρχισε να επαναλαμβάνει τα λόγια του μάγου.

  • «Αμπρα-κατάμπρα»,
  • «Τούμπα-Τουλούμπα»,
  • «Κάνε μια τούμπα»
  • «Και μία κωλοτούμπα»

Το μαγικό… πέτυχε και ο πρωθυπουργός γελώντας «σύστησε» τον ταχυδακτυλουργό στους μικρούς επισκέπτες του Μαξίμου: «Ο νέος υπουργός Οικονομικών, παιδιά».

Δείτε το επικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.