ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ. Σπίρτζης: «Όσοι αγαπήσαμε το ΠΑΣΟΚ υποχρεούμαστε να μη μετατρέψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέο ΠΑΣΟΚ»

Χ. Σπίρτζης: «Όσοι αγαπήσαμε το ΠΑΣΟΚ υποχρεούμαστε να μη μετατρέψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέο ΠΑΣΟΚ»

Ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Σπίρτζης παραχώρησε συνέντευξη και είπε μεταξύ άλλων πως όσοι αγάπησαν το ΠΑΣΟΚ δε θέλουν να μεταμορφωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε έναν κλώνο αυτού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να μην κυριαρχήσει η εξουσιολαγνεία και να αναπτύξει τους μηχανισμούς αντίστασης σε φαινόμενα αλλοτρίωσης αναφέρει σε συνέντευξή του στην Espresso ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, αν και προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και δηλώνει “φίλος” της Φώφης Γεννηματά, παρά ταύτα, θεωρεί ότι όσοι έζησαν και αγάπησαν αυτό το κόμμα – μεταξύ άλλων και ο ίδιος- δεν θέλουν να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση της εφημερίδας, ποια λέξη θα βάζατε δίπλα στους πολιτικούς αρχηγούς, ο κ. Σπίρτζης αναφέρει, Αλέξη Τσίπρας: Άνθρωπος, Κυριάκος Μητσοτάκης: Γόνος, Βασίλης Λεβέντης: Εκρηκτικός, Σταύρος Θεοδωράκης: Γείτονας, Φώφη Γεννηματά: Φίλη. Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον πρωθυπουργό, ο υπουργός απαντά πως είναι απόλυτα διακριτή η πολιτική σχέση με τον πρωθυπουργό και η φιλική με τον Αλέξη Τσίπρα. Αναφέρει πως είναι ενας πολύ χαρισματικός άνθρωπος.

Στην συνέντευξη του απαντά αν ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το νέο ΠΑΣΟΚ λέγοντας “όσοι ζήσαμε και αγαπήσαμε αυτό το ΠΑΣΟΚ οφείλουμε να συμβάλλουμε ώστε να μη γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο ΠΑΣΟΚ, όπως αυτό μετεξελίχθηκε. Το ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτέμβρη του Ανδρέα Παπανδρέου μας γαλούχησε, εκφράζοντας την πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου με μία προοδευτική, σε αρκετά θεματα αριστερή και ριζοσπαστική, πολιτική για την εποχή του. Οφείλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήσει να ξεθωριάσει ο πολιτικός προσανατολισμός του, να προχωρήσει σε συνεργασίες με όμορους πολιτικούς χώρους, να δομήσει μέτωπο ενάντια στο φιλελευθερισμό, και ταυτόχρονα να μην αφήσει να κυριαρχήσει η εξουσιολαγνεία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τα εγκαίνια στο μετρό Θεσσαλονίκης ο κ. Σπίρτζης απαντά πως “δεν εγκαινιάσαμε τίποτα… Όλοι γνωρίζουν ότι τελειώσαμε ένα που κανείς δεν περίμενε ότι θα συνεχιστεί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.