ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δημοσιεύσει όλες τις οικονομικές συναλλαγές με τον κ. Μαρινάκη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δημοσιεύσει όλες τις οικονομικές συναλλαγές με τον κ. Μαρινάκη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία απαντά σε δήλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με το ζήτημα της χορηγίας του Ευάγγελου Μαρινάκη σε νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος.

«Μας αφήνει πραγματικά άναυδους η κυνική παραδοχή από τη ΝΔ της χορηγίας Μαρινάκη. Πρέπει πραγματικά να θεωρούν τους Έλληνες πολίτες ανόητους. Και οι ίδιοι να είναι τόσο βυθισμένοι στη διαπλοκή που θεωρούν απολύτως φυσιολογικό επιχειρηματίας να πληρώνει τα δικά τους έξοδα». Αυτό αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε δήλωση της ΝΔ για το θέμα της χορηγίας σε νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εξάλλου, νυν υπέρ πάντων ο κοινός αγώνας να πέσει η κυβέρνηση, στα ενοίκια θα κολλήσουμε; Αφού, όμως, η ΝΔ θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό με τις χορηγίες του κ. Μαρινάκη, προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα όλες τις οικονομικές συναλλαγές με τον εν λόγω επιχειρηματία. Δεν είναι κάπως άκομψο να μην τον ευχαριστήσει δημόσια ο ίδιος και για άλλες ενδεχομένως χορηγίες; Μην είστε αχάριστος κ. Μητσοτάκη» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.