ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δ. Τζανακόπουλος: «Η ΝΔ παθαίνει αλλά δεν μαθαίνει»

Δ. Τζανακόπουλος: «Η ΝΔ παθαίνει αλλά δεν μαθαίνει»

Με ανάρτησή του στο facebook ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση για τις δηλώσεις στελεχών της περί μείωσης του αφορολόγητου ορίου.

«Η ΝΔ παθαίνει αλλά δεν μαθαίνει», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, παίρνοντας αφορμή από το «νέο δράκο στο παραμύθι», όπως χαρακτηρίζει τη φημολογία για μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής:

«Μετά την περικοπή των συντάξεων -που προς απογοήτευση της ΝΔ δεν εφαρμόστηκε ποτέ– ο νέος δράκος στο παραμύθι είναι η μείωση του αφορολόγητου ορίου που δήθεν θα απορροφήσει την αύξηση του κατώτατου μισθού από το 2020 και μετά.

Η ΝΔ παθαίνει αλλά δεν μαθαίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.