ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ.Παπαδόπουλος: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα διαβούλευση με όλα τα κόμματα»

Σ.Παπαδόπουλος: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έκανα διαβούλευση με όλα τα κόμματα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος παίρνει ευθέως θέση κατά μιας αλλαγής που δεν θα έχει τη συναίνεση και των άλλων κομμάτων, λέγοντας πως μια μονομερής ενέργεια θα εκληφθεί ως συναλλαγή με τον κ. Καμμένο.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Εάν ήταν στο δικό μου χέρι εγώ θα έκανα διαβούλευση με όλα τα κόμματα. Αν κατανοούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις την αναγκαιότητα αλλαγής του κανονισμού έχει καλώς, αλλιώς αν γίνεται κάτω από τους εκβιασμούς του Καμμένου το αποκλείω. Η συμφωνία και ο διάλογος με όλα τα κόμματα είναι πρόθεση για να αλλάξει ο κανονισμός. Αλλιώς να μείνει ως έχει, διότι οι μονομερείς ενέργειες θα εκληφθούν ως συναλλαγή. Δεν πρόκειται να αλλάξει ο κανονισμός εάν δεν έχει ευρύτερη συναίνεση».

Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε με θερμά λόγια για τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και παραδέχθηκε ότι ο κ. Βούτσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νίκο Βούτση, ο οποίος αποτελεί ένα πάρα πολύ σοβαρό στέλεχος και έχει μπει σε δύσκολη θέση με όλα αυτά που γίνονται. Απέδειξε ο κ. Βούτσης ότι είναι ένας πάρα πολύ άξιος πρόεδρος. Όμως ξαναλέω με μονομερείς κινήσεις δεν αλλάζει ο κανονισμός αν δεν έχει τη συναίνεση και άλλων κομμάτων».

«Από τους εκβιασμούς των δανειστών στους εκβιασμούς του Καμμένου»

Ο κ. Παπαδόπουλος εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά του Πάνου Καμμένου για την τακτική που ακολουθεί, λέγοντας ότι είναι ντροπή για το πολιτικό σύστημα από τον εκβιασμό των δανειστών τα προηγούμενα χρόνια, να έχει πέσει τώρα στον εκβιασμό του Καμμένου.

«Το πολιτικό σύστημα έζησε τα προηγούμενα χρόνια τους εκβιασμούς των δανειστών, αλλά να πάμε τώρα στους εκβιασμούς Καμμένου είναι πολύ νοσηρό. Είναι κακό για την πολιτική ζωή αυτές οι απειλές γιατί αρρωσταίνουν το πολιτικό κλίμα. Η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί σε αυτό που είναι η σοβαρότητα της πολιτικής ζωής, ας πει ότι θέλει ο Καμμένος. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τις απειλές του Καμμένου. Προτιμώ σταράτες κουβέντες όλα όσα αφορούν έναν τρόπο που είναι νοσηρός να παραπέμπονται σε αποδείξεις. Εχεις κάτι να πεις; Αποδείξεις. Εισαγγελέα ή στη δημοσιότητα οι αποδείξεις».

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν τώρα από τα σύννεφα για τη συμπεριφορά Καμμένου»

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι ο ίδιος είχε διαγνώσει από νωρίς ποια συμπεριφορά θα έχει ο κ. Καμμένος και έστρεψε τα πυρά του και κατά κυβερνητικών στελεχών, λέγοντας πως κάποιοι τώρα πέφτουν από τα σύννεφα.

«Εγώ περίμενα ότι θα εξελιχθεί έτσι το διαζύγιο και είχα προειδοποιήσει πολλά κυβερνητικά στελέχη. Θυμίζω και άλλα ζητήματα, όπως ότι θα έριχνε την κυβέρνηση αν του το έλεγε ο αρχιεπίσκοπος. Δεν την είχαν όλοι αυτή την αρνητική άποψη για τον Καμμένο, εγώ την είχα από τότε που είδα κάποιες ασύμβατες κίνησες. Μερικοί ξύπνησαν νωρίτερα, άλλοι πέφτουν τώρα από τα σύννεφα και τους φαίνεται περίεργο, όμως δεν θα έπρεπε να πέφτουν από τα σύννεφα».

«Λάθος ο χαρακτηρισμός κεντροδεξιός για τον κ. Καμμένο»

Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο ως πολιτικό που κινείται στο χώρο της ακραίας δεξιάς και ανέφερε εμμέσως ότι ήταν λάθος του Αλέξη Τσίπρα όταν ο ίδιος τον χαρακτήριζε κεντροδεξιό.

«Μη θέλετε να σας απαντήσω σε ένα ερώτημα το οποίο με βάζει σε δύσκολη θέση για τον χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού. Αν θα δείτε τις συναντήσεις που κάνει ο κ. Καμμένος δεν πρόκειται για κινήσεις στο χώρο της κεντροδεξιάς. Κατά καιρούς έχει πει ότι προέρχεται από την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Αντί λοιπόν να συμπεριφερθεί με ένα τρόπο που αποδεικνύει πως θέλει να κάνει πολιτική συνεργασιών με άλλες κινήσεις που υπάρχουν στο χώρο της κεντροδεξιάς, διαλέγει άλλους με μια ακραία ρητορεία»

«Οι βουλευτές εγκατέλειψαν τον Καμμένο λόγω της ακραίας δεξιά στροφής του»

Μάλιστα ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως οι βουλευτές που έφυγαν από το κ. Καμμένο έφυγαν λόγω αυτής της στροφής του προς την άκρα δεξιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έτσι ερμηνεύω και τις αποχωρήσεις βουλευτών. Οι βουλευτές που φεύγουν δεν κινούνται σε αυτό το χώρο των συμμαχιών που κάνει, είναι πραγματικά κεντροδεξιοί κάποιοι απ’ αυτούς και κεντροαριστεροί όπως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Του έφυγαν οι βουλευτές γιατί άλλαξε δρόμο, μάλλον διάλεξε δρόμο ο κ. Καμμένος διάλεξε το δρόμο της σκληρής δεξιάς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.