ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ. Παπαδόπουλος: «Ο Καμμένος δεν κρύβει τις σκοπιμότητές του»

Σ. Παπαδόπουλος: «Ο Καμμένος δεν κρύβει τις σκοπιμότητές του»

Εναντίον του Πάνου Καμμένου καταφέρθηκε με δηλώσεις του ο Σάκης Παπαδόπουλος, με αφορμή τις αιχμές του προέδρου των ΑΝΕΛ κατά της κυβέρνησης. Αναφερόμενος στις Πρέσπες, τόνισε πως πρόκειται για ένα εθνικό θέμα, το οποίο αντιμετωπίστηκε με πλειοψηφίες στη Βουλή.

«Ο Πάνος Καμμένος δεν κρύβει τις σκοπιμότητες, τις λέει φωναχτά κάνει τους εκβιασμούς του», σχολίασε σχετικά με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον «Θέμα 104,6», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Πάνου Καμμένου, υπογραμμίζοντας ότι τον ενοχλούσε από την αρχή, όταν τότε ως υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε ταξίδια στις ΗΠΑ και είχε δική του γραμμή, διαφορετική από της κυβέρνησης.

«Το πολιτικό σύστημα και με όλες αυτές τις μεταβολές που έχει, θα πρέπει να προσαρμοστεί στη βάση συνεννοήσεων για τον κανονισμό της Βουλής. Υπάρχει μια νέα πολιτική πραγματικότητα, μακάρι να μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Πρέπει να δούμε αυτά που έχουμε μπροστά μας, όπως είναι η Συνταγματική Αναθεώρηση», ανέφερε ο Σάκης Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι ήταν ένα μείζον Εθνικό ζήτημα το οποίο αντιμετωπίστηκε με πλειοψηφίες στο Κοινοβούλιο.

«Πρέπει να μάθουμε σε αυτό το πολιτικό σκηνικό», είπε σχολιάζοντας τις μεταγραφές βουλευτών σημειώνοντας ότι όλα αυτά είναι τα σκιρτήματα μιας μεταβατικής περιόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος απαντώντας στο ερώτημα πότε πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος χρόνος για τις εκλογές, είπε «ώριμο διάστημα για εκλογές είναι η λήξη της συνταγματικής θητείας. Πιο ώριμο θα ήταν να κατανοήσει και η Νέα Δημοκρατία ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.