Χ.Βερναρδάκης: «Εξετάζεται προσχώρηση των «6» βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης»

Χ.Βερναρδάκης: «Εξετάζεται προσχώρηση των «6» βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης»

Το σενάριο προσχώρησης των «6» βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση φέρεται να εξετάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Μιλώντας για τις εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε «Δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε σε πίεση» και εκτίμησε ότι η πλειοψηφία των 151 θα φανεί στη Βουλή.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι εξετάζεται το σενάριο προσχώρησης των έξι βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν χρειαστεί. Πρόσθεσε, δεν, ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφραστεί η διεύρυνση που επιδιώκει το κόμμα.

Σχετικά με τον κανονισμό της Βουλής, ο κ. Βερναρδάκης σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Κάναμε αυτό που θεωρήσαμε δημοκρατικό καθήκον» και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση επιθυμούσε να θέσει στα κόμματα το ζήτημα με τα προνόμια χρηματοδότησης, τηλεοπτικού χρόνου, χρόνου στη Βουλή κλπ. που έχουν τα κόμματα και οι πολιτικοί αρχηγοί.

«Αφού δεν θέλουν αυτοί μία, δεν θέλει ο Τσίπρας δέκα» είπε.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο, ο υπουργός τόνισε:

«Ο πρωθυπουργός ήταν σαφής στον Πάνο. Πώς να κάνει αποδεκτές παραιτήσεις που δεν έχουν γίνει ποτέ; Να πάει σε αποπομπές;» αναρωτήθηκε ο κ. Βερναρδάκης και επισήμανε ότι αν συνέβαινεκ άτι τέτοιο, τότε ήταν που θα μιλούσαν για συναλλαγές στο κυβερνητικό διαζύγιο.

Ο κ. Βερναρδάκης δήλωσε ότι ο Πάνος Καμμένος μειοψήφισε στο κόμμα του:

«Η Κουντουρά είναι μια πετυχημένη υπουργός, θα την αποπέμψει ο πρωθυπουργός χωρίς η ίδια να το θέλει;» είπε και έκανε λόγο για άσφαιρα πυρά από τον πρώην υπουργό Άμυνας.

«Αν έχει να πει κάτι ας το πει. Είναι δυνατόν να απειλεί τον Κοτζιά;» συμπλήρωσε.

«Δεν υποτιμούμε ουτε λοιδωρούμε τον Πάνο. Συνεργαστήκαμε έντιμα. Κινδυνεύει να πεσει όμως σε παραλήρημα, ξεφτιλίζοντας έναν βουλευτή» σχολίασε για τα περί γκαζόζας.

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το εναπομείναν ΚΙΝΑΛ θα δυσκολευτεί να μπει και στη Βουλή» ανέφερε, λέγοντας ότι δεν έχει ουδεμία οριοθέτηση σε κανένα σοβαρό ζήτημα απέντατι στη ΝΔ. Έκανε λόγο για «υβρίδιο» που βρίσκεται σε απόλυτη αναντιστοιχία με την σοσιαλ-δημοκρατία και που δεν έχει σχέση με το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.