ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Έκρηξη» Μεγαλοοικονόμου: «Δεν ζήτησα καρέκλα -Eμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν»

«Έκρηξη» Μεγαλοοικονόμου: «Δεν ζήτησα καρέκλα -Eμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν»

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και Μάριου Γεωργιάδη ξέσπασε νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, από το βήμα της Ολομέλειας επιτέθηκε για μια ακόμα φορά για τα όσα της καταλογίζει ο Βασίλης Λεβέντης, επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε και πήγε μετά από έξι μήνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επέλεξα είπε «να πάω με τους καθαρούς», «οι πρόεδροι όλων των άλλων κομμάτων είναι “κουραμπιέδες ” εκτός του Τσίπρα…» ενώ κατηγόρησε τον Βασίλη Λεβέντη, ότι σε κομματική του εκδήλωση χθες στο Παλλάς, είπε ότι θα πρέπει να ανοίξει το «Γουδή», σχολιάζοντας ότι αυτά είναι ανήκουστα πράγματα διχασμού.

«Έφυγα από το κόμμα όχι γιατί ζήτησα καρέκλα. Ο Λεβέντης έκανε βουλευτή το γιο του και μετά αντιπρόεδρο της Βουλής, του είπα να μην το κάνει. Τον έκανε στα δύο χρόνια. Αν ήταν δέκα, τί θα τον έκανε; Αυτοκράτορα; Η Βουλή είναι επιχείρησή σας; Τα παιδιά σας γίνονται βουλευτές. Δεν ζήτησα καρέκλα, εμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν» είπε μεταξύ άλλων εξαπολύοντας παράλληλα δριμεία επίθεση τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο ΠΑΣΟΚ.

Όσα είπε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου προκάλεσαν την αντίδραση του Μάριου Γεωργιάδη από την Ένωση Κεντρώων ο οποίος ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού.

«Μόνοι σας ευτελίζετε το κοινοβούλιο. Είναι βολική καρέκλα και δεν θέλει να την αφήσει» της απάντησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σηκώθηκε από έδρανό της και πήγε μπροστά από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων, Μάριο Γεωργιάδη και όρθια άρχισε να του κουνά το δάκτυλο και να χειρονομεί.

Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση ψυχραιμότερων βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ για να την απομακρύνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.