ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση Σκουρλέτη σε Καμμένο:« Όταν τον βλέπω να κλαψουρίζει διαπιστώνω μειωμένη πολιτική αυτοπεποίθηση»

Επίθεση Σκουρλέτη σε Καμμένο:« Όταν τον βλέπω να κλαψουρίζει διαπιστώνω μειωμένη πολιτική αυτοπεποίθηση»

“Όταν βλέπω αρχηγό κόμματος να κλαψουρίζει και να λέει ότι κάποιοι θέλουν να του διαλύσουν το κόμμα, διαπιστώνω μια μειωμένη πολιτική αυτοπεποίθηση. Τα κόμματα δεν διαλύονται επειδή κάποιοι άλλοι το θέλουν, υπάρχουν τα κόμματα αν το θέλουν οι ψηφοφόροι, αν εκφράζουν τάσεις της κοινωνίας, αν έχουν διαμορφώσει τον δικό τους χώρο. Αυτά είναι αστειότητες” δήλωσε σε συνέντευξή του στο OPEN, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

“Δεν νομίζω ότι τα προβλήματα της χώρας ξεκινάνε και τελειώνουν από το αν ο κ. Καμμένος θα μπορέσει να συγκροτήσει Κ.Ο. Όλα πρέπει να αντιμετωπίζονται με βάση τον κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα, με απόλυτη εφαρμογή της νομιμότητας” ανέφερε.

“Έχει μια αντιφατική πολιτική παρουσία, όπου πλέον ο ίδιος ας αναλάβει το κόστος αυτών των τοποθετήσεων” τόνισε.

“Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο κ. Καμμένος, αλλά αυτή η πυκνότητα των δηλώσεων με πολλά υπονοούμενα και ένταση έχει αρχίσει να κουράζει. Και θεωρώ όποιος τα λέει αυτά πρέπει να καλείται να τα στηρίξει. Έχει πολλές φορές κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις χωρίς να ακολουθείτε μετά και αντίστοιχη τεκμηρίωση” είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.