ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το επιχείρημα των ακροδεξιών δυνάμεων που αντιτίθενται στην εθνική γραμμή»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το επιχείρημα των ακροδεξιών δυνάμεων που αντιτίθενται στην εθνική γραμμή»

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της ΝΔ στη Σιάτιστα, που εκτίμησε ότι «σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το Βόρεια και θα παραμείνει μόνο το Μακεδονία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για «ένα ακόμα κρεσέντο φτηνού και ανεύθυνου λαϊκισμού», σημειώνοντας ότι η Συμφωνία των Πρεσπών βάζει τέλος στην προηγούμενη συνταγματική ονομασία. Μάλιστα, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, ο αρχηγός της ΝΔ αναιρεί την πάγια γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύνθετη ονομασία και τον κατηγορεί ότι «χρησιμοποιεί το επιχείρημα των ακροδεξιών δυνάμεων που αντιτίθενται στην εθνική γραμμή. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που πλέον έχουν πάρει το πάνω χέρι στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη και του υπαγορεύουν κανονικά τη γραμμή που ο ίδιος απλώς αναπαράγει».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Σε ένα ακόμα κρεσέντο φτηνού και ανεύθυνου λαϊκισμού, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε στη Σιάτιστα ότι εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών «σε λίγο χρονικό διάστημα θα καταργηθεί το Βόρεια και θα παραμείνει μόνο το Μακεδονία».

Ο αρχηγός της ΝΔ γνωρίζει πολύ καλά ότι πάνω από 130 χώρες είχαν αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα με την προηγούμενη συνταγματική της ονομασία και την αποκαλούσαν Μακεδονία. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτή που βάζει τέλος σε αυτό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο αρχηγός της ΝΔ, όμως, έρχεται να αναιρέσει την πάγια γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύνθετη ονομασία και πλέον χρησιμοποιεί το επιχείρημα των ακροδεξιών δυνάμεων που αντιτίθενται στην εθνική γραμμή. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που πλέον έχουν πάρει το πάνω χέρι στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη και του υπαγορεύουν κανονικά τη γραμμή που ο ίδιος απλώς αναπαράγει.Τελικά, ποια είναι η γραμμή της ΝΔ;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.