ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Απασφάλισε» ο Π.Πολάκης με νέο ποστάρισμα : «…και πούστε… σας έχω» (φώτο)

«Απασφάλισε» ο Π.Πολάκης με νέο ποστάρισμα : «…και πούστε… σας έχω» (φώτο)

Συνέχεια στις προκλήσεις δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και επιτίθεται εκ νέου με ύβρεις στους δημοσιογράφους υποστηρίζοντας πως διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του.

Εκτιμώντας ενδεχομένως ότι αυτή η συμπεριφορά που τυγχάνει της πλήρους κάλυψης από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τυγχάνει της αποδοχής ψηφοφόρων του κόμματός του, αλλά και σε μια προσπάθεια να «μπαλώσει» την κυνική του δήλωση για τη γρίπη που έχει προκαλέσει ήδη το θάνατο 39 ανθρώπων, ο Π. Πολάκης επανέρχεται μέσω facebook και κατηγορεί τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα υποστηρίζει πως οι δημοσιογράφοι «πόνεσαν» από τα συγκριτικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σχετικά με τους νεκρούς από γρίπη και για το λόγο αυτό του ασκούν κριτική, αν και από μόνο του το γεγονός ότι επιδιώκει συμψηφισμό θανάτων είναι κατακριτέο.

Ο Π. Πολάκης αναφέρει ότι η διαστρέβλωση γίνεται «για να με βγάλετε “άπονο και άκαρδο”», κάνει λόγο για δημοσιογράφους «της πεντάρας», υποστηρίζει ότι «γίνεστε γελοίοι και προβλέψιμοι» και καταλήγει με τη φράση «η αλήθεια δεν κρύβεται… και πούστε… σας έχω».



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.