ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ορκωμοσία: Η υπογραφή… καρδιογράφημα του Κ.Μπάρκα (βίντεο)

Ορκωμοσία: Η υπογραφή… καρδιογράφημα του Κ.Μπάρκα (βίντεο)

Ήταν ζήτημα… λεπτών! Η ορκωμοσία ξεκίνησε ακριβώς στις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας, 18.02.2019, όπως είχε προγραμματιστεί, με τον Αλέξη Τσίπρα να φτάνει πεζός στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο πρωθυπουργός είχε ξεκινήσει από το Μέγαρο Μαξίμου μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζαννακόπουλο.

Όλοι ήταν στην ώρα τους και ο ορκωμοσία ξεκίνησε κι ολοκληρώθηκε… στο άψε – σβήσε!

Άλλωστε ο ανασχηματισμός ήταν μικρός κι έτσι τα νέα πρόσωπα λίγα. Ως εκ τούτου, η όλη διαδικασία διήρκεσε ελάχιστα και τα οποιαδήποτε ευτράπελα… απεφεύχθησαν.

Η μοναδική… παραπολιτική πινελιά σημειώθηκε την στιγμή που ο νέος υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κωνσταντίνος Μπάρκας, έκατσε στην καρέκλα για να υπογράψει μετά την τελετή.

Η υπογραφή του ήταν «ιδιαίτερη» με την τελεία στο τέλος να αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα!

Δείτε το βίντεο από την ορκωμοσία (σ.σ. η υπογραφή του κ. Μπάρκα μετά το όγδοο λεπτό)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.