ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π. Κουρουμπλής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το ηθικό πλεονέκτημα»

Π. Κουρουμπλής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το ηθικό πλεονέκτημα»

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρθηκε στην υπόθεση του δανείου που έλαβε ο Παύλος Πολάκης τονίζοντας πως αν κάποιος παίρνει δάνεια που είναι εξασφαλισμένα, τότε δεν έχει κάποια ένσταση, σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη το ηθικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων πολιτικών δυνάμεων.

«Αν ήταν ευνοϊκό το δάνειο Πολάκη, θα είχα τις ενστάσεις που έχετε κι εσείς. Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για το προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας από την Attica Bank.

Σχολιάζοντας τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Πολάκης ότι πήρε το δάνειο για να καλύψει «τις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «δεν ξέρω ο καθένας υπό ποιες συνθήκες παίρνει ένα δάνειο. Ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη στιγμή και να πάρει ένα δάνειο».

«Όταν τα δάνεια που παίρνει κάποιος είναι εξασφαλισμένα δεν έχω καμία ένσταση» πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας.

Ωστόσο παρατήρησε ότι «αν ο Πολάκης πληρώνει αυτά τα λεφτά, να ερευνηθεί από πού βρίσκει τα λεφτά και τα πληρώνει. Αυτό να ψάξετε, να μας πουν και οι άλλοι που χρωστάνε 1 εκατομμύριο τι κάνουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την παράνομη ηχογράφηση από τον Παύλο Πολάκη της συνομιλίας που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επέμεινε ότι «το ηθικό πλεονέκτημα (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) υπάρχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.