ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Κουρουμπλής: «Σε λίγο καιρό θα εκπαιδεύουμε εμείς τον στρατό των Σκοπίων»

Π.Κουρουμπλής: «Σε λίγο καιρό θα εκπαιδεύουμε εμείς τον στρατό των Σκοπίων»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη γείτονα χώρα και χαρακτήρισε πολύ θετικό το γεγονός ότι ο εναέριος χώρος της Βόρειας Μακεδονίας, θα ελέγχεται από την Ελλάδα. Απαντώντας στην κριτική, που ασκήθηκε επί του θέματος, ο κ. Κουρουμπλής διερωτήθηκε «θα ήταν καλύτερο να τον ελέγχει η Τουρκία;».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, στη συνέχεια τόνισε ότι «σε λίγο τον στρατό τους θα τον εκπαιδεύει ο δικός μας στρατός».

«Η Ελλάδα θα διεισδύσει με ειρηνικό τρόπο σε ένα χώρο και την καθιστά ισχυρότερο παράγοντα στα Βαλκάνια», πρόσθεσε.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ερωτηθείς για το εάν υπάρχει συμφωνία ο ελληνικός στρατός να εκπαιδεύει το στρατό των Σκοπίων, τόνισε: «Εγώ σας λέω αυτά που πιστεύω με βάση τη συμφωνία».

Σχετικά με το πότε θα γίνουν εκλογές, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε: «Εγώ σας έχω μιλήσει και σας έχω πει ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, έχει πολλούς λόγους οι κυβέρνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας την υπόθεση με τον Μανώλη Πετσίτη, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχουμε κανένα λόγο να μην δοθούν περισσότερες εξηγήσεις. Σας το λέω αυτή η κυβέρνηση δεν έχει εμπλοκές. Βεβαίως πρέπει να αποσαφηνιστεί».’

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.