ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δείτε live την ομιλία του Α. Τσίπρα στο Γαλάτσι για την «μεγάλη προοδευτική συμμαχία»

Δείτε live την ομιλία του Α. Τσίπρα στο Γαλάτσι για την «μεγάλη προοδευτική συμμαχία»

Στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση για την «Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη» ενόψει των εκλογών.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων για να «αλλάξουμε την Ευρώπη» με φόντο τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου.

Η εκδήλωση έρχεται μετά την συμπόρευση του Θαν. Θεοχαρόπουλου και μέρους της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις πρόσφατες εκδηλώσεις με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών όπου μετείχαν κινήσεις, συλλογικότητες και πρόσωπα του προοδευτικού χώρου και της Ανανεωτικής Αριστεράς.

“Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών και την Ευρώπη των λαών” είναι το σύνθημα της πρώτης μεγάλης πανελλαδικής συνάντησης της Προοδευτικής Συμμαχίας, που ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, την οποία θα χαιρετήσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Τον λόγο έχουν λάβει ήδη εκπρόσωποι πολιτικών κινήσεων και προσωπικότητες της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Πριν τον πρωθυπουργό επρόκειτο να μιλήσουν ο Γ. Αδαμίδης, πρόεδρος ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, η Βασιλική Κατριβάνου, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω video η Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός, ο Χρήστος Κουτσονάσιος από την κίνηση “Πράττω”, ο πρώην υφυπουργός και μέλος της “Γέφυρας” Νίκος Μπίστης, η υπουργός Διοικητκής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος από τη Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου από τη “Γέφυρα”, η Νατάσα Πενταγιώτη από την κίνηση πολιτών “Κόσμος”, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, η πρώην βουλευτής και συμμετέχουσα στη “Γέφυρα” Μαρία Ρεπούση, ο Λάμπρος Ρώσσης, εκπρόσωπος της κίνησης “Χάρτα 19”, και ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας.

Κατά την ομιλία του, ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να δώσει το στίγμα της συμμαχίας των προοδευτικών δυνάμεων κάτω από την “ομπρέλα” του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, περιγράφοντας τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την προγραμματική σύγκλιση απέναντι στις δυνάμεις της Ακροδεξιάς αλλά και της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς.

Πριν τον πρωθυπουργό, θα μιλήσουν και οι:

  • Αδαμίδης Γιώργος, πρόεδρος ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ
  • Κατριβάνου Bασιλική, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
  • Κατσέλη Λούκα, πρώην υπουργός (παρέμβαση μέσω video)
  • Κουτσονάσιος Χρήστος, «ΠΡΑΤΤΩ»
  • Μπίστης Νίκος, πρώην υφυπουργός, Γέφυρα
  • Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης
  • Παναγιωτόπουλος Γιώργος, Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία
  • Παναγιώτου Παναγιώτης, δημοσιογράφος, Γέφυρα
  • Πενταγιώτη Νατάσα, Κίνηση Πολιτών «ΚΟΣΜΟΣ»
  • Ραγκούσης Γιάννης, πρώην υπουργός
  • Ρεπούση Μαρία, πρώην βουλευτής, Γέφυρα
  • Ρώσσης Λάμπρος, εκπρόσωπος «Χάρτα 19»
  • Τζουμάκας Στέφανος, πρώην υπουργός

Δείτε live την εκδήλωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.