Ζητούν κλήση του Πετσίτη στη Βουλή – Τα σούρτα φέρτα χωρίς έλεγχο και η μεγάλη ζωή στη Λάρνακα

Ζητούν κλήση του Πετσίτη στη Βουλή – Τα σούρτα φέρτα χωρίς έλεγχο και η μεγάλη ζωή στη Λάρνακα

Η αντιπολίτευση έχει ζητήσει ήδη να εμφανιστεί ο Μανώλης Πετσίτης στην επιτροπή και η κλήση του, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα το Σάββατο (06.04.2019) η κλήση του θεωρείται προεξοφλημένη.

Η εφημερίδα φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του «Μανόλο». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όταν πετούσε από την Αθήνα για την Κύπρο με πτήση της Aegean, ο Μανώλης Πετσίτης δεν ήταν ένας συνηθισμένος επιβάτης. Προτιμούσε πάντα να πετά σε business class, κουβαλούσε φιρμάτες αποσκευές και πολλές φορές δεν περνούσε από έλεγχο. Ίσως γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, γνώριζε πως μέλη της κυβέρνησης και οι οικογένειές τους, μπορούσαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Ο Μανώλης Πετσίτης, όπως αποκαλύφθηκε από έγγραφα τις τελευταίες μέρες, είχε πιάσει δουλειά ως φορολογικός εκπρόσωπος Κύπριων δικηγόρων που διαχειρίζονται τις offshore του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη από τον Δεκέμβριο του 2014. Αργότερα, το βράδυ του δημοψηφίσματος, η κάμερα του ντοκιμαντέρ που έκανε ο δημοσιογράφος Πολ Μέισον, τον… «συνέλαβε» μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτό προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις, ο Μαλώνης Πετσίτης έφυγε για Κύπρο και βρήκε σπίτι στη Λάρνακα. Έμενε δε πολυτελή βίλα και όπως αναφέρουν και Τα Νέα, έκανε ζωή… μεγιστάνα: μπουζούκια, ακριβά εστιατόρια και βόλτες στα καζίνο που λειτουργούν στα κατεχόμενα και όπου υπάρχουν τουρκικές τράπεζες που δύσκολα ελέγχονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.