ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Νοτοπούλου για Συμφωνία Πρεσπών: «Ήταν της μόδας οι αντιδράσεις» (βίντεο)

Κ.Νοτοπούλου για Συμφωνία Πρεσπών: «Ήταν της μόδας οι αντιδράσεις» (βίντεο)

Στην ανοιχτή εκδήλωση «για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη» που διοργανώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με ομιλητές τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον ευρωβουλευτή, Στέλιο Κούλογλου, βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ. Νοτοπούλου έκανε μια σύντομη παρέμβαση τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με αφορμή το Μακεδονικό ξέσπασαν στην πόλη, ακραίες φωνές που ήταν κλεισμένες για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

«Με αφορμή το Μακεδονικό στην πόλη μας ξέσπασαν ακραίες φωνές που ήταν κλεισμένες για τα καλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, βγήκαν, μας σόκαραν, μπήκαν όμως πολύ γερά μέσα στους νέους ανθρώπους. Όταν έγινε ακτιβιστική δράση για το κλίμα σε όλη την Ευρώπη μαζεύτηκαν εκατοντάδες νέοι που διαδήλωσαν μαζικά. Στη Θεσσαλονίκη ήταν 50. Αντίθετα έζησα μια μέρα στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης όπου από έξω πέρασαν περίπου 500-600 μαθητές, κάποιοι από αυτους πάνω σε άλογα μοίραζαν φυλλάδια που έλεγαν ότι η δημοκρατία πουλά τη Μακεδονία. Ήταν της μόδας. Ψάχνω να βρω την απάντηση, ποια είναι σημαία που θα σηκώσουν οι νέοι άνθρωποι σήμερα; Πώς θα ξανά πιστέψουμε ότι η Νοτοπούλου δεν είναι αυτό που λένε;», ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.