Απίθανη ανάρτηση Πολάκη για Βενιζέλο: «Μη φας θα έχουμε γλαρόσουπα…»

Απίθανη ανάρτηση Πολάκη για Βενιζέλο: «Μη φας θα έχουμε γλαρόσουπα…»

Δεν άφησε να πέσουν «κάτω» ο Παύλος Πολάκης τα όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης (10/4/19) ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον ΣΚΑΪ σχετικά με τις παραγραφές αδικημάτων από την επόμενη Βουλή με «φόντο» την υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον κ. Βενιζέλο σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!! ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΗ ΦΑΣ ΘΑΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ».

Εν συνεχεία, ο κ. Πολάκης παρέθεσε τμήμα της αιχμηρής ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ για τις προαναγγελίες Βενιζέλου περί παραγραφών:

«Με λίγα λόγια ο κ. Βενιζέλος προεξόφλησε ότι μία επανάληψη της συγκυβέρνησης Ν.Δ.– ΚΙΝ.ΑΛ. θα φροντίσει για την παραγραφή τυχόν αδικημάτων, όπως η δωροδοκία, για το σκάνδαλο Novartis, για το οποίο καλείται ως ύποπτος ο κ. Λοβέρδος», προσθέτει.

«Ζήλεψε φαίνεται τον κ. Γεωργιάδη που έλεγε πως τυχόν αδικήματα είναι παραγεγραμμένα. Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια. Ο κ. Βενιζέλος σήμερα αποκαλύφθηκε και αποκάλυψε και ένα από τα διλήμματα των εκλογών», καταλήγει η Κουμουνδούρου», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχετική ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.